Panica intr-un oras din America: cauza, mesajele afisate la un locas de cult

Panica intr-un oras din America: cauza, mesajele afisate la un locas de cult

allah2Peisajul din jurul Bisericii baptiste Belmont Drive este unul deosebit, insa multi spun ca mesajele afisate pe panourile din jurul lacasului de cult nu ar fi tocmai frumoase.

Pe unul dintre panouri pot fi citite doua mesaje destul de interesante. Unul spune “Treziti-va crestini. Allah nu este Dumnezeul nostru. Mohamed nu este mai mare decat Iisus!” Pe celalalt e scris: “Numai Biblia e cuvantul Lui Dumnezeu. Este Cartea Sfanta. Coranul este doar o carte”.

A trebuit efectiv sa ma opresc si sa ma mai uit odata la panouri. Sa fiu sigur ca am vazut bine ceea ce era scris. M-a intristat si m-au jignit mesajele acestea” a spus Eric Cohn.

Cohn, un locuitor din vecinatatea bisericii a vazut panourile in timp ce iesise la o plimbare cu bicicleta. Nu-i venea sa creada ceea ce a citit si se pare ca nu este singurul…
allahSunt foarte suparat si trist” a declarat primarul Paul Blackburn din Hood River. „Cred ca persoana care a pus aceste mesaje are probleme de comportament, sau este pur si simplu bigota„.

Ambii barbati sunt preocupati acum ca mesajele sa nu fie interpretate gresit si sa nu puna in pericol orasul. Cohn a fost atat de ingrijorat incat a scris chiar o scrisoare catre editorul ziarului local, in care spune. “Un tip a scris niste mesaje pe care sper sa nu le citeasca nici un terrorist…”.

Pastorul Michael Harrington a spus ca a citit si el scrisoarea si ca este mirat de aceasta reactie de panica a oamenilor, relateaza katu.com.

Eu nu sunt politician. Nu m-a interest niciodata politica dar din punct de vedere biblic eu cred ca e corect ceea ce am pus pe panouri si doar acest lucru conteaza pentru mine”, a declarat Harrington.

El a adaugat ca nu ii uraste pe musulmani sau Islamul, ci doar incearca sa ii invete pe oameni despre religia crestina.

Nu sunt impotriva vreunei religii sau denominatiuni. Eu asa am invatat si voi continua sa invat la randul meu: ca avem un singur Dumnezeu, o singura Cale de salvare si o Biblie care este sfanta”.

Harrington nu intentioneaza sa dea jos mesajele pana in prima zi a lunii cand este planificata schimbarea mesajelor de pe panouri. El spune ca oricine este binevenit sa vina in biserica pe care o pastoreste pentru a discuta orice problema si pentru a-i ospeti in spirit crestin.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.