Pălăria de mireasă cu șirag de perle

Pălăria de mireasă cu șirag de perle

Pălăriile sunt accesorii care completează ținuta și pot fi purtate pe tot parcursul anului.

Dacă aveți o femeie în viața voastră care iubește palăriile, luna cadourilor se apropie, ar fi un motiv bun pentru a-i oferi una.

Există diferite tipuri de pălării potrivite pentru sezoanele reci și calde.

Printre marea varietate de pălării este uneori dificil să alegeți un singur stil. Deci, dacă aveți o slăbiciune pentru pălării, aflați mai multe despre ele și completați dulapul cu diferite tipuri de pălării care se vor potrivi perfect. Utilizați-le pentru diferite ținute și creați un aspect frumos și elegant.

Cum alegem pălăriile potrivite stilului nostru?

Diferite tipuri de pălării sunt purtate diferit. Alegeți o pălărie în funcție de forma feței și de culoarea pielii. Ori de câte ori purtați o pălărie, amintiți-vă că o purtați în mod corespunzător, astfel încât aceasta stă perfect pe cap.

În majoritatea cazurilor, este convenabil să lăsați părul să atârne în josul pălăriei. Pentru pălăriile de iarnă puteți să vă strângeți părul sub pălărie.

Luați întotdeauna dimensiunea corectă a pălăriei ca să vă simțiți confortabil. Nu trebuie să fie strânsă pentru a provoca dureri de cap; nici nu ar trebui să fie prea liberă pentru a cădea la un vânt ușor. Purtați dimensiunea corectă. Asigurați-va că nu coboară peste urechi sau, dimpotrivă, cade de pe cap.

Există anumite tipuri de pălării care necesită un mod special de purtare. Când aveți o beretă, purtați-o pe o parte. Fedora ar trebui să fie purtată peste sprâncene. Optați pentru pălării în stilul care vi se potrivește cel mai mult. Utilizați-vă imaginația, urmăriți-vă starea de spirit și creați stilul dvs. unic.

Pălăria mireasă cu șirag de perle este o alegere inedită pentru un moement unic, special. Perluțele sunt cusute manual pe bor și dau o notă de eleganță pălăriei.

Pălăria de mireasă cu șirag de perle
Pălăriile au o istorie lungă…

De-a lungul timpului, unele pălării au fost actualizate, altele însă au rămas la fel. O pălărie nu servește numai ca accesoriu pentru cap care va protejează de condițiile meteorologice sau pentru scopuri la modă. Ea mai are o importantă deosebită. Poate fi purtată pe bază religioasă, poate face parte dintr-o uniformă sau poate identifica un titlu.

Pălăriile practice sunt cele care servesc pentru un anumit scop, nu doar pentru a avea un aspect elegant sau accentuat. La acest tip apar, de exemplu, pălării pentru uniforme școlare, pălării de uniformă pentru cluburi sportive, pălării culinare, utilizate în mod obișnuit în restaurante sau în producția de alimente, în scopuri de igienă, pălării de paie de grădina, armată, marină, pălării de poliție și așa mai departe. Pentru scopuri sportive există pălării speciale care sunt potrivite pentru sportul respectiv.

Pentru a avea o cunoaștere mai largă despre pălării și pentru a ști ce stil se potrivește cu anumite haine, să vedem ce tip este potrivit pentru vara și iarnă. De asemenea este necesar să știți cum să purtați pălăriile într-un mod corect.

Pălărie damă D85

Pălării de iarnă

Cel mai bun stil pentru pălăriile de iarnă este bereta. Pentru timpul de iarnă se recomandă să alegeți și pălării cu clapete de urechi, deoarece cele două laturi ale acestora atârnă pe urechi și țin de cald. Beretele, pălăriile fedora și pălăriile tricotate sunt, de asemenea, potrivite pentru iarnă.

Când vine vorba de material, puteți opta pentru țesături grele: de exemplu, lână. Puteți opta și pentru pălării tricotate. De asemenea, nu ezitați să purtați pălării de blană. În mare parte, ele sunt destul de pufoase și la fel de mari ca și capul unei persoane. Cu toate acestea, ele sunt cele mai călduroase pălării din toate timpurile și sunt cele mai bune pentru iarna extrem de rece.

Pălării de vară

Pălăriile scurte sau late sunt ușor de purtat în timpul verii. Marginile late ne protejează în mod ideal de soare. Există zeci de stiluri minunate cu țesături și decoruri unice.

Cei care urmăresc să creeze un stil casual, pot alege și o șapcă de baseball. Este foarte ușoară și este o alegere ideală pentru blugi și un top.

Pălăriile de tip cloche creează un aspect de epocă. Alegeți un model de paie pentru vara.

Pălăria Panama este cel mai bun accesoriu pentru vară. O puteți purta cu ușurință mai ales pe plajă.

Pălăriile Fedora, care sunt extrem de elegante, feminine și sexy, vin în țesături ușoare, astfel încât să le puteți purta și în timpul verii.

Odată ce alegeți un tip de pălărie, este important să verificați dacă acesta se potrivește bine cu funcțiile faciale.

Este uneori dificil să ne îmbrăcăm când purtăm o pălărie. Stilurile și țesăturile ar trebui să se potrivească. Așadar, aruncați o privire la aceste câteva sfaturi despre modă pentru a combina o ținută cu o pălărie.

Beretele

O beretă care este de obicei purtată în timpul iernii va adăuga prospețime la hainele dvs. întunecate. Spre exemplu, beretele din nuanțe mai deschise vor lumina paltoanele mai închise la culoare.

De asemenea, puteți utiliza alte accesorii contrastante cum ar fi mănuși și o eșarfă care să completeze întregul aspect. Pentru un aspect mai clasic, purtați o beretă care are aceeași culoare ca și eșarfa și mănușile.

Când purtați pălării Fedora, aveți o varietate de stiluri pentru care puteți opta, de la feminin la urban. Din moment ce pălăriile Fedora sunt versatile, puteți crea, de asemenea, diferite aspecte cu ele.

Simțiți-vă libere să purtați o Fedora atât pentru îmbrăcăminte formală, ca un costum, cât și pentru un costum casual, cum ar fi blugi.

Un fes merge bine cu piese casual, cu îmbrăcăminte urbană, cum ar fi blugii, unele jachete și cizme.

Acest tip de accesoriu poate fi purtat cu o rochie elegantă maxi. Ele sunt ideale și pentru o rochie puțin formală. Pălăria va servi ca un accent suplimentar pentru orice costum. Cu toate acestea, puteți, de asemenea, să o purtați atât la plajă, cu costume de baie cât și în oraș.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.