Articole

Omul care a incercat sa-l omoare pe Billy Graham, l-a acceptat pe Hristos dupa ce a auzit predica (Video)

Omul care a incercat sa-l omoare pe Billy Graham, l-a acceptat pe Hristos dupa ce a auzit predica. Un barbat care a incercat sa-l omoare pe Billy Graham intr-o campanie de evanghelizare, s-a predat lui Hristos dupa ce l-a auzit pe evanghelist predicand.

George Palmer

In tinerete, George Palmer, a fost liderul unei bande violente. El a inceput sa-l urasca pe Dumnezeu, pe care l-a invinuit de moartea tatalui sau.

Tatal lui Palmer a murit in Australia in urma unui atac de cord. Desi a fost dus de urgenta la spital, medicii nu au putut sa-l salveze.

“Nu voi uita niciodata momentul cand mi s-a spus ca tatal meu a murit. Pur si simplu m-am blocat”, spune Palmer. “Imi amintesc ca fugit pe o pajiste si am tipat la Dumnezeu: Te urasc. Te urasc din toata inima. Nu te voi iubi niciodata”.

Cu trecerea anilor, furia a crescut in inima lui Palmer, care a devenit un exemplu negative la scoala si in cartier. Oamenii il evitau pentru ca avea o reputatie proasta, iar acest lucru i-a sporit si mai mult amaraciunea.

“Mi se spunea mereu ca nu valorez nimic, ca sunt un nimeni. Daca ii spui asta unei persoane mereu, atunci incepi sa crezi ca asa este, a explicat Palmer, justificand astfel sentimentele negative pe care le-a simtit.

In tinerete, Palmer a condus o banda periculoasa si extreme de violenta. “Ne placea sa ranim si sa speriem oamenii”, a spus el.

In 1959, cand el si colegii sai au aflat ca Billy Graham va veni in Australia pentru o evanghelizare, au planificat sa-l omoare.

Iubirea i-a intrat in inima

Inimile lor erau pline de ura fata de crestinism si de Dumnezeu. “Billy Graham reprezenta ceva ce uram”, a spus Palmer.

Forta urii a fost atat de mare incat el si gasca sa au planificat sa plece la Melbourne, hotarati sa-l omoare pe celebrul evanghelist american.

Au ajuns la stadion si s-au apropiat foarte mult de locul unde predica Billy Graham. Armele erau pregatite si asteptau doar momentul potrivit pentru a actiona.

Cand a venit momentul ca oamenii sa se prezinte pentru a-L primi pe Hristos, Palmer spune ca exact in acel moment a auzit o voce care il intreba: – Ce faci aici George?

Auzind intrebarea, s-a intors sa vada cine ii vorbea, dar nu era nimeni acolo. Acest lucru l-a infuriat pe Palmer, care a inteles ce se intamplase. In mintea sa, l-a intrebat pe Dumnezeu despre moartea tatalui sau, dar in inima lui a simtit ca Dumnezeu nu-l ranise niciodata.

Palmer nu mai plansese de la varsta de 7 ani, de cand murise tatal sau, dar in acel moment, a inceput sa planga. Cand a auzit chemarea, a aruncat pistolul pe iarba si a fugit sa-l accepte pe Iisus.

“Noua din cei zece care venisem sa-l asasinam pe Graham, s-au convertit in noaptea aceea. Plangem cu totii”, si-a amintit Palmer.

Din acea zi, viata lui a fost complet transformata. Iubirea i-a intrat in inima si a vrut sa-i slujeasca lui Dumnezeu. Apoi, din 1967, a inceput sa slujeasca in Armata Salvarii.

Afirmativ.com

Recent Posts

Lectii de nutritie din Biblie

Lectii de nutritie din Biblie Nutritia ocupa un loc central in spatiul public in ultimii…

o zi ago

Cazare în Sebeș – Hotel Leul de Aur

Cazare în Sebeș - Hotel Leul de Aur Trecând prin Sebeș este imposibil să nu…

2 zile ago

Fosele septice Eco Vera

Fosele septice Eco Vera Persoanele care locuiesc la casă în zonele unde nu există canalizare…

4 zile ago

Proiecte de case

Proiecte de case Orice persoană își dorește să aibă propria sa locuință. Fie că este…

6 zile ago

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish 1. Fii atent la ceea ce…

o săptămână ago

Șosete de calitate pentru femei

Șosete de calitate pentru femei Ne-am obișnuit cu diverși comercianți care vând șosete pe marginea…

o săptămână ago