Acasă » Omenirea isi traieste zilele din urma. Biblia nu este fantezie, afirma un cunoscut evanghelist (Video)

Omenirea isi traieste zilele din urma. Biblia nu este fantezie, afirma un cunoscut evanghelist (Video)

Omenirea isi traieste zilele din urma

Omenirea isi traieste zilele din urma

Intr-un nou efort de a promova Biblia si adevarul ei de netagaduit, evanghelistul Ray Comfort a produs un film documentar care doreste sa sublinieze „10 semne din Scriptura care arata clar ca lumea este aproape de sfarsit”.

Documentarul care dureaza o jumatate de ora a luat nastere dupa ce evanghelistul a observat ca recenta ecranizare a regizorului Darren Aronofsky, filmul de lung metraj „Noe” a fost listat pe Internet Movie Database la categoria „Fantezie”!

„Vreau ca oamenii sa stie ca Biblia nu este fictiune, ci este o carte de mare incredere. Este Cuvantul lui Dumnezeu si arata implinirea tuturor profetiilor cu o precizie uimitoare. Nimeni nu cunoaste viitorul, decat Dumnezeu. Dumnezeu cunoaste inceputul si sfarsitul lumii noastre.”

Comfort a spus ca documentarul sau va arata telespectatorilor si oamenilor in general ca Biblia „nu este o carte de mituri” si ca exista dovezi clare despre un potop la nivel mondial asa cum este descris in povestea biblica a lui Noe, relateaza The Blaze.

„Nimeni nu m-a convins ca relatarile din Biblie nu ar fi adevarate. Relatia cu Dumnezeu pe care am experimentat-o prin legatura personala si credinta m-a transformat intr-o clipa, astfel incat stiu ca painile pot fi inmultite, se poate pescui acolo unde nu sunt pesti, marea se poate inrosi, gurile leilor au fost inchise si o multime de animale pot incapea intr-o singura barca”, a adaugat cunoscutul evanghelist.

Documentarul „Noe si zilele din urma

Documentarul „Noe si zilele din urma” stabileste 10 semne clare care, potrivit lui Comfort, arata ca omenirea se indreapta spre „sfarsitul veacului” si cea de-a doua venire a lui Isus Hristos, asa cum indica profetiile din Biblie.

Printre semnele prezentate in documentar evanghelistul indica: predicatori ai Bibliei care exploateaza oamenii; acceptarea sociala a homosexualitatii; negarea marelui potop; convingerea generala ca aceste fenomene nu reprezinta nimic nou si ca ele intotdeauna au existat, etc.

Comfort a declarat ca nu a vazut personal filmul „Noe”, dar a fost contactat de colegi si prieteni apropiati care au vazut proiectia si care au spus ca sunt convinsi ca „Hollywood-ul nu are nici un pic de respect fata de Biblie”.

„Ei au transformat un om drept, care a gasit har in ochii lui Dumnezeu, intr-un individ nebun, betiv si criminal”, a spus Comfort.

Mai citeste si:

“Bisericutele” din biserici – ce ne spune Biblia despre unitate si fratietate

Un cersetor de 99 de ani ofera o lectie de viata intregii lumi. Isi doneaza toate castigurile in scopuri umanitare

4 comentarii la „Omenirea isi traieste zilele din urma. Biblia nu este fantezie, afirma un cunoscut evanghelist (Video)”

  1. Are dreptate. Filmul ”Noe” este o fantezie. Biblia nu este fantezie, dar acest film este, caci este strict comercial, deloc biblic, si se abate de la Biblie intr-un mod de-a dreptul pagan. Adica ingerii cazuti, transfomati in monstrii de piatra uriasi, ajuta la contruirea corabiei?!

  2. Dacă așa vine Isus pe pământ a doua oară…..cu boli,cu războaie,cu inundații cum să mai creadă lumea că ISUS este bunătate?

  3. Isus vine deoarece vine mai întăi Anticrist ca sa ne distruga ca o fiara iar pastorul cel bun v a sosi la timp pt.a ne scapa …dar doar pe cei care suntem în pașunea Sa

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.