Site icon Afirmativ

O viata binecuvantata e atunci…

O viata binecuvantata e atunci

O viata binecuvantata e atunci…

O viata binecuvantata nu e atunci cand nu-ti lipseste nimic si te poti lauda ca nu esti dator nimanui. Nici macar atunci cand ai acumulat averi care sa le ajunga si nepotilor. Daca din ecuatia vietii lipseste Hristos, tot ceea ce crezi ca ai e desertaciune.

Am vazut oameni saraci care-L aveau pe Iisus in inima si le era indeajuns. Un acoperis modest deasupra capului si o bucata de paine. Dar cu multumire pentru ceea ce au. Am cunoscut oameni loviti de necazuri mari, dar care-L slaveau pe Dumnezeu.
O viata binecuvantata e aceea in care iti incepi ziua cu Dumnezeu, cand Il implici in toate aspectele vietii tale, de la cele mai mici la cele mai importante.

O viata binecuvantata e aceea in care te-ai sacrificat sa sustii copilul la scoala, astazi om realizat care iti spune: „Multumesc, mama. Multumesc, tata”. Cand ti-ai trait viata in asa fel incat cei din casa ta sa-L vada pe Hristos in tine si sa-L urmeze, fara vreo predica.

O viata binecuvantata e atunci cand ai intelegere in familie, cu toate incercarile care ar veni.

O viata binecuvantata e atunci cand copilul tau iti spune dimineata ”Mami, te iubesc”, chiar daca nu ti-ai permis niciodata sa-l duci in parcurile de distractii pentru cei mici.

O viata binecuvantata e intotdeauna alaturi de Dumnezeu, o viata care cauta sfintirea si pacea.

Nu am fost creati pentru lumea aceasta, nedreapta si zdrobita de pacat. Noi avem o tinta inalta, Cerul. Ce e acolo: pace, sfintenie, bucurie… Dumnezeu. Va veni si ziua aceea mare pentru noi.

Schimba-ti viata, imbraca-te in Hristos, si vei avea parte in Cerul Lui intr-o zi. Nu renunta! Amin.

 Dana Dobre

Exit mobile version