O sotie de pastor a fost amendata pentru ca s-a rugat prea tare (Video)

prayer26n-1-webO femeie din statul american Dakota de Nord a fost amendata cu 150 de dolari pentru ca s-a rugat cu voce tare pe trotuarul din fata casei sale.

Potrivit Valley News, Martha Nagbe, sotie de pastor, a fost amendata dupa ce a fost reclamata la politie ca face „zgomot inutil”.

Politia a declarat ca a primit sesizari de la diferite persoane din vecinatatea casei lui Nagbe, care spun ca sunt deranjati de femeia care citeste pasaje din Biblie si se roaga cu voce tare timp indelungat pe trotuarul din fata casei sale.

„Cu toti avem nevoie de rugaciuni si asta in permanenta. Stim ca ea se roaga acolo pentru noi toti, dar problema este doar volumul vocii ei”, a declarat seful politiei, Jeanette Persons.

Nagbe, care este din Liberia, a declarat pentru un post de stiri ca ea nu se poate opri, pentru ca ea crede ca face lucrarea Domnului: „Nu ma pot opri. Am incredere in Dumnezeu. Statele Unite este o natiune libera, care crede in Dumnezeu”.

Politia a precizat ca nu incearca sa o opreasca pe Nagbe de la practicarea religiei ei, dar nu vrea ca aceasta sa deranjeze pe altii care se afla in casele lor. Vecinii care au depus plangeri la politie au declarat pentru canalul de stiri ca au fost treziti de strigatele lui Nagbe. Sotul ei, pastorul Juwle Nagbe, considera ca sotia lui este o victima si doreste ca politia sa o lase in pace.

Sursa: Acontecercristiano; Valley News Live

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.