O fetita crestina irakiana, despre teroristii islamisti: „Il rog pe Dumnezeu sa-i ierte”(Video)

O fetita crestina irakiana, despre teroristii islamisti: „Il rog pe Dumnezeu sa-i ierte”(Video)

iraqi_girlO fetita crestina irakiana il roaga pe Dumnezeu sa-i ierte pe militantii extremisti ai organizatiei Statul Islamic.

Desi a fost nevoita sa-si paraseasca locuinta impreuna cu familia ei cand gruparea extremista a invadat orasul in care locuia, Myriam ii cere lui Dumnezeu indurare si iertare pentru acestia.

In ciuda suferintei cauzate aceasta spune ca ii este recunoscatoare lui Dumnezeu pentru ca este in viata si are un loc unde sa stea, iar inima ei este plina de iertare pentru cei care au omorat multi oameni, inclusiv cativa prieteni de-ai ei.

Myriam traieste impreuna cu familia ei intr-un centru comercial aflat in constructie in nordul Irakului. Ea a avut recent un raspuns impresionant atunci cand un reporter a intrebat-o ce ar vrea sa le faca teroristilor daca ar avea posibilitatea sa se razbune.

„Nu le-as face nimic. Ma rog la Dumnezeu sa-i ierte”, a declarat fetita reporterului unui canal de televiziune in limba araba. Reporterul a insistat si a vrut sa stie daca Myriam poate ierta de asemenea Statul Islamic, responsabil de nenumarate crime, iar aceasta a raspuns afirmativ.

Pe langa compasiunea lui Myriam fata de dusmanii sai, ea a vorbit si despre cat de profund s-a schimbat viata ei si a familiei sale de cand s-au refugiat din orasul natal.

„Mi-ar placea sa avem o casa eu si familia mea, dar, ii multumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce ne-a oferit si pentru ca are grija de noi”, a declarat Myriam.

Sursa: Acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.