euro-21_01_9f6358800c

Nu intoarceti nimanui rau pentru rau. Urmariti ce este bine, inaintea tuturor oamenilor. Daca este cu putinta, intrucat atarna de voi, traiti in pace cu toti oamenii. Preaiubitilor, nu va razbunati singuri; ci lasati sa se razbune mania lui Dumnezeu; caci este scris: „Razbunarea este a Mea; Eu voi rasplati”, zice Domnul. Dimpotriva: daca ii este foame vrajmasului tau, da-i sa manance; daca-i este sete, da-i sa bea; caci daca vei face astfel, vei ingramadi carbuni aprinsi pe capul lui.” Nu te lasa biruit de rau, ci biruie raul prin bine. (Romani 12:17-21)

O austriaca de 85 de ani a rupt metodic bancnote in valoare de aproape un milion de euro inainte sa moara, intentionand, se pare, sa se razbune pe mostenitori, au anuntat joi autoritati judiciare austriece.

Bancnotele de 100 si 500 de euro, in total aproximativ 950.000 de euro, au fost descoperite dupa moartea femeii, in casa de batrani unde fusese adusa cu cinci zile inainte.

Octogenara si-a distrus si carnetele de economii, potrivit informatiilor din cotidianul Kurier, confirmate de Parchetul din Wiener Neustadt. „Nu a fost declansata nicio ancheta, faptele neconstituind infractiune penala”, a declarat procurorul Erich Habitzl pentru AFP, citata de ziare.com.

Presupusa razbunare a femeii pe mostenitorii sai nu va ramane insa fara urmari: Banca Nationala a Austriei a transmis, prin intermediul cotidianului Kurier, ca este gata sa inlocuiasca bancnotele scoase din uz, incheie AFP.

 

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.