O faptura noua in Hristos: eliberat din inchisoare, se roaga impreuna cu politistul care l-a arestat

O faptura noua in Hristos: eliberat din inchisoare, se roaga impreuna cu politistul care l-a arestat

CO9tx6xWsAIExQsUn barbat din Texas care a fost eliberat din inchisoare s-a rugat impreuna cu politistul care l-a arestat in urma cu cativa ani.

Dupa ce a comis nenumarate infractiuni, barbatul recent eliberat din inchisoare a vrut sa-i multumeasca politistului spunand ca acum este o faptura noua in Hristos.

Franco Edward Amey a comis de-a lungul vietii nenumarate infractiuni si a fost condamnat de 3 ori. Viata lui s-a schimbat complet dupa ce L-a intalnit pe Isus in inchisoare si L-a acceptat ca Mantuitor.

Cand Amey a fost eliberat din inchisoare si-a organizat noua viata si a inceput sa frecventeze o biserica din oras, devenind in scurt timp un om de baza al comunitatii religioase.

El a spus ca inainte se temea de politie, dar acum se teme de Dumnezeu si doreste sa fie alaturi de cei care au nevoie de ajutorul lui Isus. „Mi-am reamintit cum era viata mea inainte si vad cum e viata mea acum impreuna cu Isus. Am simtit ca trebuie sa ma rog pentru ofiterul de politie…”, a declarat Amey.

El s-a apropiat de ofiterul de politie si i-a cerut voie sa se roage pentru el. Colegul politistului a luat cateva imagini si a filmat un scurt moment de la acest eveniment.

„A fost un gest uimitor si atat de neasteptat incat m-a lasat fara cuvinte”, a spus agentul Kevin Woods. Pagina oficiala de Facebook a Departamentului de Politie din Texas a postat o poza cu un mesaj clar:

„Ar trebui sa vedem mai des asemenea atitudine in Statele Unite. Nu trebuie niciodata sa luam in considerare culoarea pielii sau alte criterii discriminatorii, deoarece aceasta e dovada vie ca rasa nu conteaza. Toti oamenii sunt egali in fata Creatorului.”

Sursa: acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.