O, Doamne, eu nu pot face nimic

 Asa vorbeste acum Domnul ostirilor: „Uitati-va cu bagare de seama la caile voastre!“. Hagai 1.5

Evanghelistul Charles Stanley (1821-1890) s-a nascut intr-un sat din Anglia. La varsta de 4 ani a ramas orfan si de aceea a fost crescut de bunicul sau, un om cu un cuget curat.

Baiatul era avid de cunostinte, citea de mic Biblia, desi la numai 7 ani a fost nevoit sa lucreze vara pe camp, pentru a-si castiga painea, si numai iarna putea sa mearga la scoala din sat.

La 11 ani, Charles a fost preluat de o persoana cu renume care timp de doi ani s-a ocupat de educaţia lui. La despartire, aceasta persoana i-a spus urmatoarele cuvinte: „Charles, tu poti fi pentru omenire o povara sau o binecuvantare“. Stanley a marturisit mai tarziu ca numai prin harul lui Dumnezeu s-a indeplinit ultima previziune cu privire la el.

La varsta de 12 ani a incercat sa-si imbunatateasca viata. Intr-o seara s-a rugat lui Dumnezeu, spunand: „O, Doamne, eu nu pot face nimic!“. Vazuse ca era pierdut… Atunci Dumnezeu i-a aratat sufletului sau lucrarea desavarsita a Domnului Isus, si Charles L-a primit pe Domnul Isus ca pe Mantuitorul său.

Cititorul, care are aceleasi framantari ca si Charles si doreste sa-si imbunatateasca viata, este chemat la Mantuitorul. El singur te poate face o binecuvantare.