O crestina a intrat in Cartea recordurilor. Iata ce a facut timp de 73 de ani!

Martha-GodwinVreme de 73 de ani, Martha Godwin a fost pianista Bisericii Macedonia United Methodist din Southmont, Carolina de Nord. Ea si-a inceput cariera cantand atat la pian cat si la orga, in 1940, la varsta de 13 ani.

Saptezeci si trei de ani mai tarziu, meritele ei au fost recunoscute de Guinness World Records, fiind declarata drept “persoana cu cea mai lunga cariera de pianist si organist in biserica”.

In anii 40, cand a cantat pentru prima data la pian in cadrul slujbei de la biserica, Martha isi aminteste ca: “Eram speriata si emotionata. Am inceput sa cant, dar m-am incurcat la note. Am reluat cantecul, dar mi se parea ca nu este bine. Am inceput sa cant a treia oara si a iesit bine. Dar eram tare jenata…”

Pastorul actual al Bisericii Macedonia United Methodist, Randy Blanton, a declarat urmatoarele: “Am slujit impreuna cu Martha timp de trei ani de zile si pot sa spun ca ne e foarte draga tuturor. Este o persoana deosebita, modesta si umila. Martha este oarecum jenata de toata atentia care i se acorda, iar atunci cand cineva ii spune ca merita aceasta atentie, ea raspunde cu un ras bland si timid, zicand ca Dumnezeu merita toata lauda deoarece a fost asa de bun cu ea.”

Intrebata fiind cum a reusit sa sustina o cariera asa de indelungata, Martha Godwin, acum in varsta de 87 de ani, sustine ca “Domnul a fost asa de bun cu mine, iar ceea ce am facut este un fel de a-I multumi si a-L lauda. A fost placerea si bucuria mea de a-L onora prin cantec.”

In serviciul de inchinare de pe data de 18 mai 2014, Biserica Macedonia United Methodist va sarbatori si aceasta realizare unica in lume a Marthei Godwin.

Sursa: Huffington Post

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.