O crestina i-a iertat si imbratisat pe criminalii fiului ei, ucis la 25 de ani

iertareO crestina din Brazilia i-a iertat si imbratisat pe ucigasii fiului intr-o sectie de politie, in timp ce acestia plangeau si isi cereau iertare pentru crima comisa.

Mama victimei, Cleonice Fonseca Leite, de 59 de ani, s-a deplasat la Comisariatul Itapemirim din regiunea sudica a statului Espiritu Santo, pentru a-i cunoaste pe cei 2 detinuti care l-au ucis pe fiul sau in varsta de 25 de ani.

Criminalii, unul de 20 de ani iar celalalt de 26, au recunoscut crima si si-au cerut iertare mamei pentru uciderea tanarului. Femeia le-a vorbit acestora despre Dumnezeu, apoi i-a imbratisat, relateaza avoltadejesuscristo.com.br.

„Sunt foarte trista pentru moartea copilului meu, dar acum mi-am luat o greutate de pe suflet. Ma simt usurata ca am vorbit cu ei si le-am cerut sa sa se intoarca la Dumnezeu”, a spus ea.

Unul dintre criminali a recunoscut ca este dependent de droguri si i-a promis femeii ca nu va mai comite alte infractiuni: „Nu voi mai face asa ceva. Te rog sa ma ierti. De acum ma voi increde in Dumnezeu”, a spus el.

„I-am iertat, dar nu cred ca au fost cinstiti”

Mult mai usurata si sigura ca a facut ceva drept, femeia a spus ca nu are de ce sa-i fie rusine ca i-a imbratisat pe cei ce i-au ucis fiul. Ea a afirmat ca desi i-a iertat pe criminali, nu crede ca acestia au fost cinstiti.

Nu cred ca s-au pocait, ci si-au cerut iertare de frica pentru ca erau intr-o sectie de politie. Dar ei sunt saraci, sunt victime ale drogurilor. Dumnezeu ii va judeca pentru ceea ce au facut. Eu sunt crestina si fiul meu a fost. Eu i-am iertat, pentru ca si fiul meu ar fi facut la fel”, a spus ea.

Am vrut sa-i cunosc pe oamenii care l-au ucis pe fiul meu, iar multi oameni mi-au spus sunt nebuna daca i-am imbratisat pe criminali. Dar fiul meu este mort si nu se va intoarce. Am facut ceea ce mi-a spus inima”, a incheiat Cleonice.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.