O biserica din SUA plateste facturile familiilor nevoiase

O biserica din SUA plateste facturile familiilor nevoiase

O biserica din SUA plateste facturile familiilor nevoiase  care nu au avut venituri din cauza pandemiei Covid-19.

Biserica Adunarea lui Dumnezeu din Willmar, Minnesota, are un program numit „Binecuvantarea diaconului”, care, de 19 ani ajuta la satisfacerea nevoilor familiilor cu venituri mici.

In fiecare luna, echipa diaconului foloseste fondurile financiare pentru a le dona celor care au nevoie, sau pentru alte cauze umanitare.

Luna aceasta, in parteneriat cu autoritatile orasului, 20.000 de dolari SUA au fost utilizati pentru plata serviciilor publice ale rezidentilor cu venituri mici.

„Vrem doar sa ajutam comunitatea”, a spus pastorul Keith Kerstetter. „Suntem o biserica binecuvantata si vrem sa transmitem la randul nostru binecuvantarea”.

Biserica din SUA plateste facturile familiilor nevoiase

Biserica a strans initial fonduri pentru ca familiile nevoiase sa poata plati factura la electricitate. Cheltuielile cu apa si canalizarea nu au fost acoperite, dar congregatia a achitat si aceste cheltuieli.

In acea saptamana, primaria a trimis scrisori la 151 de familii in care se spunea ca nu trebuie sa fie ingrijorati. Biserica le platise datoriile.

„Scopul nostru aici pe pamant este sa pastorim si sa ajutam oamenii. Nu sa impodobim cladirea bisericii cu fel de fel de lucruri”, a spus pastorul Keith.

Pastorul considera ca motivul generozitatii bisericii este ca intelege ca „slujirea” este pentru oameni, nu pentru bunuri materiale sau financiare.

„Vrem sa fim genul de biserica careia ii pasa de oameni si de problemele lor, a spus Keith. „Vrem sa fim vazuti ca vecinii lor care tin la aceasta comunitate, deoarece viata oamenilor este importanta pentru Dumnezeu!”

Foto: news.ag.org

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.