O biserica baptista din Marea Britanie, anchetata de politie pentru un motiv incredibil

Attleborough-Baptist-ChurchO biserica baptista a fost in centrul unei anchete efectuate de politie, pentru un motiv absolut incredibil. Afisul de la intrarea in biserica care sugera ca „necredinciosii vor arde in iad”, a fost investigat ca o dovada de „instigare la ura.”

Afisul respectiv continea urmatoarea fraza: „In cazul in care credeti ca nu exista nici un Dumnezeu, atunci poate v-ar fi mai bine asa!!” apoi mai jos era desenata o imagine cu flacari.

Ancheta politiei a fost initiata impotriva bisericii baptiste din Norfolk, din cauza unei plangeri facuta de catre un tanar care a vazut afisul si care s-a simtit jignit de mesaj, deoarece, zice el, nu reprezinta iubirea crestina.

Robert Gladwin, 20 de ani, a declarat ca a fost „surprins” cand a vazut afisul din fata bisericii. Mesajul respectiv nu seamana cu mesajul crestin care ne spune „iubeste-ti aproapele”, a spus tanarul.

El a continuat: „Am fost foarte uimit. Traim in secolul 21 si cineva a pus acest mesaj – necredinciosii vor arde in iad – intr-o incercare de a speria oamenii si de a-i face sa se alature gandirii lor”.

Afisul a fost pus pe un panou la intrarea in biserica, astfel incat toti vizitatorii sa-l poate vedea oricand, a concluzionat el. Politia a cerut pastorului John Rose sa dea jos anuntul dupa ce agentii au efectuat ancheta in urma plangerii depuse.

Pastorul a declarat ca „regreta” faptul ca posterul a fost interpretat in mod eronat. Biserica ofera o varietate de moduri in care oamenii sunt capabili sa se angajeze la mesajul crestin. Isus ne incurajeaza sa Il iubim pe Dumnezeu si pe aproapele nostru si, prin urmare, imi pare rau ca afisul a fost perceput ca instigare la ura”, a spus John Rose.

Sursa: acontecercristiano.net

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.