Read Time:1 Minute, 26 Second

Adventist-Jamaica-clinic-Nov24-2Daca nu poti veni tu la noi, vom veni noi la tine.

O congregatie adventista din Jamaica ofera servicii medicale de baza si stomatologice pentru oamenii nevoiasi prin intermediul primei clinici mobile adventiste din tara.

Biserica Adventista de Ziua a Saptea din Braeton, Jamaica dispune de o clinica inca din 2003 prin intermediul careia a oferit asistenta pentru mai mult de 600 de oameni anual.

Acum spera sa ajunga la mai multe persoane cu ajutorul unei clinici mobile, dispusa pe un camion si care are propriul sistem de generare a apei si energiei electrice, relateaza Adventist Review.

Randall Williams, liderul Departamentului de sanatate al acestei biserici a declarat ca ideea cu clinica mobila s-a nascut atunci cand biserica a realizat ca unii oameni nu pot ajunge la clinica de la sediul bisericii, din cauza problemelor financiare.

In 2013 liderii bisericii au impartasit aceasta idee adunarii, si dupa doi ani de planificare, de lucru si de strangere de fonduri, clinica mobila a devenit o realitate”, a spus Williams.

Clinica mobila contine trei cabinete: doua pentru servicii medicale de baza si unul stomatologic.
Adventist-Jamaica-clinic-Nov24-3Clinica pe roti a atras lauda din partea majoritatii liderilor politici si religiosi din Jamaica.

Ceea ce biserica aceasta a facut in domeniul furnizarii de servicii de sanatate este binevenit deoarece a facut mai mult decat a realizat pana acum guvernul”, a spus Fitz Jackson, membru al Parlamentului, care a participat la ceremonia de inaugurare a clinicii mobile.
Adventist-Jamaica-clinic-Nov24-1El a fost sustinut in discursul sau de Patric Rutherford, Director executiv al Spitalului Adventist Memorial Andrews din Kingston, Jamaica, care a sustinut proiectul bisericii.

Ati facut ceva minunat si astept cu nerabdare sa slujim impreuna pentru a arata dragostea lui Isus pentru comunitate”, a spus Rutherford.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Romania, printre tarile amenintate direct de Statul Islamic (Video)
10 versete biblice care te pot ajuta Next post 10 versete biblice care te pot ajuta sa treci prin furtunile vietii