O batrana de 100 de ani sustine crestinii persecutati din Orientul Mijlociu

O batrana care a implinit 100 de ani a refuzat orice fel de cadouri, solicitand in schimb donatii pentru a ajuta crestinii persecutati din tarile Orientului Mijlociu.

Marion Needham a primit mesaje de binecuvantare si urari de bine din partea intregii familii si a oamenilor din intreaga lume, care au aflat prin retelele social media despre generozitatea sa fata de crestinii persecutati.

De ziua ei, Marion, care locuieste in Lancashire, Anglia, a solicitat donatii pentru organizatiile de caritate crestine, in loc de cadouri. Au fost stransi circa 700 lire, suma care a fost data organizatiei „Barnaba’s Fund”, care ajuta crestinii persecutati din intreaga lume.

„Cand ajungeti la varsta mea, cadourile precum esarfele si jachetele nu-mi mai sunt de folos si astfel ajung intr-un sertar. Asa ca cel mai bine ar fi sa sustin cauze apropiate de inima mea”, a spus Marion.

Cand organizatia a impartasit gestul batranei, oameni din locuri indepartate precum Nigeria, Orientul Mijlociu, Canada sau Australia, au apreciat demersul si i-au transmis mesaje:

„O zi de nastere binecuvantata, Marion. Ai facut o fapta minunata”, se arata intr-un mesaj din Australia.

Un iranian din Canada a spus: „Felicitari si Domnul Iisus Hristos sa te binecuvanteze”.

Mama a trei copii cu sapte nepoti si 15 stranepoti, Marion este membru activ al Bisericii Penticostale din Leyland si canta la pian la Biserica Evanghelica Chorley.

Fiul ei, Andrew, a spus: „Mama a fost crestina toata viata o crestina devotata. Este o persoana activa si tricoteaza hainute pentru copiii defavorizati din Malawi. Ea mereu daruieste ceva pentru cineva.”

Marion si-a sarbatorit ziua de nastere cu o petrecere in familie, dupa care a fost invitata la Biserica Penticostala din Leyland, iar seara la Biserica Evanghelica Chorley, unde canta regulat la pian, la slujbe.

Andrew a adaugat: „Mama si-a sarbatorit ziua de nastere si a fost intr-adevar coplesita. Petrecerea de la biserica a fost minunata, deoarece toti nepotii si stranepotii ei au fost prezenti.”

Marion a crescut in satul Crawford, in Up Holland. Aici si-a cunoscut sotul, Harold. S-au mutat la Leyland la sfarsitul anilor ’40.

Ea a facut masti de gaze la fabrica de cauciuc Leyland in timpul celui de-al doilea razboi mondial, ulterior lucrand ca gardian la Wright’s Fold Community Center din Bent Lane.

Ramasa vaduva in urma cu 47 de ani, Marion a primit si o scrisoare de la regina Elisabeta a II-a.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.