Numai Iisus mi-a putut schimba viata pacatoasa pe care o aveam, declara un miliard filipinez

Numai Iisus mi-a putut schimba viata pacatoasa pe care o aveam, declara un miliard filipinez

Numai Iisus mi-a putut schimba viata pacatoasa pe care o aveam

Unul dintre cei mai bogati oameni din Filipine a marturisit in timpul unei transmisiuni live a bisericii, cum a parasit modul sau de viata pacatos, pentru a-l urma pe Iisus.

Miliardarul Henry Sy Jr. in varsta de 67 de ani, si-a impartasit marturia despre convertirea la crestinism in timpul unei transmisii live a bisericii Christ’s Commission Fellowship din Filipine.

Henry Sy Jr. este co-vicepresedinte al SM Investments, un mare conglomerat fondat de regretatul sau tata, care a fost considerat cel mai bogat om din Filipine timp de 11 ani la rand. In 2018, Forbes l-a clasat pe locul 52 pe lista miliardarilor lumii.

Intr-un videoclip de patru minute, Sy a spus ca lumea afacerilor l-a dus catre o viata de pacat, dar ca pandemia Covid-19, l-a facut sa reflecteze asupra unor probleme existentiale si l-a apropiat de Dumnezeu.

“Am fost educat de la o varsta frageda sa castig bani pentru a fi cel mai bun in afaceri”, a spus Sy.

“In timp, afacerea noastra de familie a crescut din ce in ce mai mult pana a devenit cea mai prolifica din Filipine. Odata cu acest succes, au aparut viciile si stilul de viata pacatos, pe care le consideram normale la o persoana ca mine.”

Am aflat ca nu pot sa-mi salvez sufletul DECAT prin harul lui Dumnezeu

“Nici macar nu ma gandeam la iad sau la ziua judecatii, pentru ca nu am facut crime si nu am comis “pacate grave. Am crezut ca sunt o persoana buna, Dumnezeu ma va intelege si imi va permite sa intru in Imparatia Sa”, a spus el.

Cu toate acestea, un verset biblic l-a facut pe miliardar sa-si dea seama ca averea sa de 2,2 miliarde de dolari nu-l va putea salva, ci doar Dumnezeu o va face.

Versetul care l-a facut sa reflecteze pe miliardar, este in Marcu 8:36, unde se spune: “Si ce foloseste unui om sa castige toata lumea, daca isi pierde sufletul?”

“Numai Iisus mi-a putut schimba viata pacatoasa pe care o aveam. Prin studii biblice saptamanale, am aflat ca nu pot sa-mi salvez sufletul DECAT prin harul lui Dumnezeu.”

Miliardarul s-a pocait si-a schimbat modul de viata si s-a predat lui Hristos. El si-a indreptat familia intr-o relatie mai profunda cu Dumnezeu si acum ii incurajeaza pe altii sa mearga catre Iisus.

“Mi-am dat seama ca stilul meu de viata pacatos poate fi iertat si vindecat doar de Hristos, Mantuitorul care a preluat prin moartea Sa toate pacatele lumii. Dumnezeu m-a ajutat sa inteleg, sa ma pocaiesc si sa accept pretiosul Sau dar, predandu-mi viata lui Iisus”, a incheiat Sy.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.