Site icon Afirmativ

“Nici prin putere, nici prin tarie, ci prin Duhul Meu” – Botez in Biserica Adventista Bellu din Bucuresti (Galerie foto)

13336285_628585987299609_944073885_nTot asa, va spun ca va fi mai multa bucurie in cer pentru un singur pacatos care se pocaieste, decat pentru nouazeci si noua de oameni neprihaniti care n-au nevoie de pocainta. (Luca 15:7)

Seara zilei de 4 iunie a fost una binecuvantata in Biserica Adventista Bellu din Bucuresti. Nu doar unul, ci noua suflete au decis sa mearga pe urmele Mantuitorului, sa inceapa o viata noua in Hristos.
E sarbatoare in cer. Si va fi o sarbatoare cum n-a fost si nu va mai fi, atunci cand Isus Hristos va veni sa-i ia pe cei mantuiti. Pe toti cei care au decis sa poarte haina alba, dar nu in exterior, ci haina alba purtata in inima, haina neprihanirii Domnului nostru bun, asa cum a predicat cu putere fratele pastor Cristian Voicu.

Dumnezeu ne cheama si astazi pe fiecare. In urma cu mai bine de doua mii de ani, Ioan Botezatorul predica cu putere botezul pocaintei. Si veneau cu miile, oameni pacatosi care-si marturiseau public pacatele.
Asa era atunci”, aflam din predica lui Cristian Voicu, pastorul acestei comunitati primitoare. Acum nu mai e necesar sa le spunem in public, ci poti vorbi cu El, Lui sa-I marturisesti toate pacatele tale. Asa cum esti astazi, plin de pacate, vino la Isus. El te primeste.

Nu-i nimeni atat de cazut incat sa nu poata fi iertat. Transformarea ta poate incepe chiar astazi, daca mergi la El. Nicio biserica nu te poate mantui, niciun preot sau pastor nu-ti poate ierta pacatele, decat El, Isus, Stanca Mantuirii noastre.
Biblia ne elucideaza in acest sens, prin profetul Zaharia: “Lucrul acesta nu se va face nici prin putere, nici prin tarie, ci prin Duhul Meu – zice Domnul ostirilor!”(cap. 4:6).

Suntem in mijlocul unei mari lupte, cea dintre bine si rau. Dumnezeu ne vrea cu gelozie pentru El. Dumnezeu este Creatorul nostru si El sustine viata si intreg Universul.
Alege astazi cui vrei sa slujesti, altfel va veni o vreme cand vei sluji cui nu vei dori. Dumnezeu sa ne ajute pe toti sa alegem Calea, Adevarul si Viata.

Amin.

Autor: Dana Dobre

Exit mobile version