You are currently viewing Nepotul lui Billy Graham si-a dat demisia ca pastor al Bisericii Coral Ridge Presbyterian Ministries

Nepotul lui Billy Graham si-a dat demisia ca pastor al Bisericii Coral Ridge Presbyterian Ministries

imrs.phpNepotul lui Billy Graham, pastorul William Graham Tullian Tchividjian la Coral Ridge Presbyterian Ministries din 2009, si-a dat demisia saptamana trecuta, motivul fiind adulter.

Pastorul a facut urmatoarea declaratie pentru Washington Post: „Am demisionat din pozitia de la Coral Ridge Presbyterian Church din cauza problemelor maritale in curs de desfasurare. Asa cum multi dintre voi stiti, in urma cu cateva luni m-am intors dintr-o calatorie si am descoperit ca sotia mea a avut o aventura. Devastat si cu inima franta, am informat conducerea bisericii noastre si am solicitat un concediu pentru a ma concentra exclusiv pe casatoria mea si pe familie. Cum aventura ei a continuat, ne-am despartit. Din pacate, si eu am cautat ulterior consolare intr-o prietena cu care am avut o relatie nepotrivita. Saptamana trecuta am fost abordat de catre liderii bisericii noastre care m-au intrebat despre aceasta relatie. Am recunoscut totul si am decis ca cel mai bun lucru pe care il pot face e sa demisionez. Atat sotia mea cat si eu suntem dezamagiti de actiunile noastre si va cerem sa va rugati pentru noi si familia noastra ca Dumnezeu sa-si reverse harul de care avem nevoie pentru a rezista acestei situatii dureroase. Suntem recunoscatori celor care s-au alaturat sa ne sustina in acest demers dificil. Rugati-va pentru vindecarea ranilor adanci si va rugam sa aveti bunavointa de a ne respecta intimitatea”.

Tchividjian, in varsta de 42 de ani, a fost casatorit cu sotia sa, Kim, din 1994 si au trei copii. Kim Tchividjian a reactionat la declaratiile facute de sotul sau, printr-un mesaj trimis luni dimineata:

„Declaratia a reflectat opinia sotului meu, nu si a mea. Va rugam sa respectati intimitatea familiei mele in acest moment, va multumesc. Le multumesc tuturor pentru revarsarea dragostei fata de familia mea in aceasta perioada dificila si apreciem toate rugaciunile care se inalta precum si sprijinul pe care il primim”.

Rob Pacienza, pastor executiv al Coral Ridge, a facur urmatoarea declaratie:

„In urma cu cateva zile pastorul Tullian a admis esecul moral, recunoscand faptul ca actiunile sale il descalifica sa continue ca senior pastor sau sa predice de la amvon, si a demisionat imediat. Suntem intristati de aceasta veste, dar se lucreaza si cu pastorul Tullian si cu familia sa pentru a-i ajuta sa depaseasca acest moment dificil. Cerem oamenilor sa ni se alature in rugaciune pentru ca Dumnezeu sa aduca liniste si vindecare tuturor celor implicati”.

In anul 2014, in urma unor neintelegeri teologice, The Gospel Coalition s-a distantat si a cerut lui Tchividjian sa-si retraga blogul de pe site-ul lor, subliniaza Agnus Dei.

In timpul anilor cat a lucrat ca evanghelist, Billy Graham a avut o regula: nu se va intalni, manca sau calatori cu o femeie singura. „Regula Billy Graham” este inca discutata astazi printre evanghelici si unii se intreaba daca nu cumva acest lucru va afecta femeile sa acceada la conducerea evanghelica.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.