Read Time:1 Minute, 13 Second

musulman convertitUn musulman a facut o analiza comparativa intre islam si crestinism pentru a vedea care religie este cea adevarata. Dupa terminarea studiului a devenit un om care a acceptat mantuirea in Isus Hristos.

Nabeel Qureshi traieste in Statele Unite si era un musulman loial si credincios. El a invatat Coranul de la varsta de sase ani si se ruga de cinci ori pe zi. Credinta lui in Islam era foarte puternica.

 

Cand a intrat la colegiu, a intalnit un crestin, s-a imprietenit cu acesta si au inceput sa discute despre invataturile istorice ale ambelor religii, consemneaza Acontecer Cristiano.

Acest lucru l-a incurajat pe Qureshi sa studieze mai profund Coranul pentru a putea face fata argumentelor crestine. Dupa trei ani, Qureshi a inteles ca Evanghelia poate rezista la cea mai riguroasa analiza, in timp ce Islamul nu.

Aceasta realitate l-a determinat sa-si predea viata si sa-L urmeze pe Isus. „Nu este nici o exagerare sa spunem ca musulmanii adesea risca totul prin acceptarea lui Hristos”, scrie Qureshi, in cartea sa „Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus”.

El adauga: „Cei care parasesc islamul pentru crestinism sunt separati de familiile lor si de prieteni, suporta oprobiul public si sunt condamnati vesnic in comunitate”.

Qureshi descrie in cartea sa ca „dramatica aventura” pentru apararea Islamului l-a ajutat sa descopere in cele din urma adevarul, asa cum spune Scriptura: „veti cunoaste adevarul, si adevarul va va face slobozi” (Ioan 8:32).

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

6 thoughts on “Musulman convertit la crestinism: „Cautandu-l pe Allah, L-am gasit pe Isus”

  1. degeaba daca a trecut la eretici
    paganii si ereticii vor fi pedepsiti de Domnul la judecata particulara si cea de apoi
    Biserica e numai una cea ORTODOXA care a pastrat traditia si invataturile asa cum le-a predicat Fiul Lui Dumnezeu Iisus Hristos

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Semn divin? Priveliste unica si minunata pe cerul Americii: O cruce formata de razele soarelui
Next post Lacrima lui Isus
%d blogeri au apreciat: