Un camionagiu crestin a fost concediatUn camionagiu crestin a fost concediat, a fost concediat pentru un motiv mai putin obisnuit: a trecut in jurnalul de bord ca Iisus este copilotul sau.

Ramiro Olivares, un sofer de camion cu experienta a declarat ca nu este ingrijorat ca a devenit somer. Cu toate acestea, este suparat pe angajatorul sau ca l-a concediat in mod arbitrar.

Un camionagiu crestin a fost concediat

Fiecare sofer de camion care transporta marfa pe orice drum din Statele Unite este obligat prin lege sa tina un jurnal de bord in care trebuie sa consemneze amanunte din timpul transportului.

Acuzat de “fals” in documente

Compania la care a lucrat Ramiro, l-a acuzat ca a “falsificat documente”, pentru ca nu a avut copilot. In acest context, soferul a trecut numele “Iisus” la rubrica dedicata conducatorului auxiliar.

„Isus este copilotul meu si stiu ca este in permanenta cu mine. Eu cred asta si nu mi-e rusine sa o spun”. Ramiro, a declarat ca intotdeauna Il trece pe Iisus in actele sale de serviciu.

Olivarez a adaugat ca angajatorul sau i-a cerut sa renunte la utilizarea numele Fiului lui Dumnezeu sau eventual sa-L substituie cu o cruce.

Camionagiul veteran este convins ca a fost concediat din cauza convingerilor sale religioase. El a facut apel vehement la soferii de camioane crestini, colegi cu el, sa adopte o pozitie asemanatoare.

Sursa: Daily Mail