Moment dramatic in India: Statuia unui zeu hindus s-a prabusit peste multime, in timpul unei procesiuni (Video)

Moment dramatic in India: Statuia unui zeu hindus s-a prabusit peste multime, in timpul unei procesiuni (Video)

ganesh„Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in apele mai de jos decat pamantul.” (Exodul 20: 4).

O imensa statuie a unuia dintre cei mai cunoscuti zei hindusi a fost distrusa dupa ce s-a prabusit sub ochii multimii adunate pentru a i se inchina.

Zeul hindus Ganesha, care are un corp uman cu patru brate si cap de elefant, se afla intr-o procesiune pentru comemorarea unui eveniment religios din orasul indian Hyderabad.

Totul a decurs normal pana in momentul cand statuia a inceput sa se aplece intr-o parte, iar in cele din urma s-a prabusit la pamant.

Oamenii au incercat sa paraseasca locul respectiv scotand strigate de panica, asa cum se poate vedea in video-clipul postat pe YouTube.

Aparent, idolul s-a incurcat de cablurile electrice, iar in momentul cand unii oameni au incercat sa descalceasca statuia, aceasta a cazut peste multimea inconjuratoare.

Ganesha, zeul hindus al intelepciunii si succesului, se bucura in fiecare an de o procesiune la care participa numerosi adoratori ai sai, relateaza Acontecer Cristiano.

Dupa accident, o persoana a fost ucisa in timp ce altele au fost ranite, fiind transferate la un spital. Statuia a fost distrusa, iar traseul procesiunii nu a mai putut fi urmat asa cum cere traditia hindusa.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

2 thoughts on “Moment dramatic in India: Statuia unui zeu hindus s-a prabusit peste multime, in timpul unei procesiuni (Video)

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: