Misionarul care de 30 de ani

Misionarul care de 30 de ani a ales sa traiasca precum Iisus (Galerie foto)

Misionarul care de 30 de ani a ales sa traiasca precum Iisus

Carl James Joseph, un pelerin din Detroit, Michigan, a ales sa traiasca precum Iisus. El traieste de 30 de ani fara bani, din generozitatea altora, imbracat intr-o roba si in picioarele goale, relateaza The Christian Post.

Misionarul care de 30 de ani 1

„Intotdeauna am fost deschis la ce ar putea vrea Dumnezeu de la mine. Nu am plecat la drum cu intentia de a trai acest stil de viata. Odata ce am realizat ca asta m-a chemat Dumnezeu sa fac, am mers mai departe”, a declarat Joseph.

Misionarul care de 30 de ani 2

Joseph isi spune Iacob, dar multi il stiu drept „tipul Iisus”. E o porecla pe care si-a castigat-o ca urmare a infatisarii si a deciziei de a trai viata ca Iisus. Exact ca in Biblie, cu 2000 de ani in urma.

Misionarul care de 30 de ani 3

A mers in peste 20 de tari, ca misionar, si este o persoana cunoscuta in Ierusalim. Aici a ales sa traiasca pe urmele lui Iisus. Nu are cu el obiecte sau bani si umbla pe strazile Orasului Vechi in picioarele goale. Este imbracat cu o roba alba, o patura de lana si tine o Biblie in mana.

Misionarul care de 30 de ani 4

Joseph a explicat că Il iubeste pe Iisus si ca doreste sa traiasca o viata in saracie, fara bunuri materiale, impartasind invataturile din Biblie. El a aparut in Time Magazine si in Washington Post, iar in urma cu cativa ani a fost subiectul unui documentar intitulat, sugestiv „The Jesus Guy”.

Misionarul care de 30 de ani 5

Carl James Joseph s-a nascut in Detroit, dar a crescut in Toledo, statul Ohio, unde s-a alaturat Bisericii Catolice la 12 ani. In 1991 si-a inceput pelerinajul, imbracat intr-o roba si cu o Biblie in mana.

Misionarul care de 30 de ani 6

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.