Read Time:1 Minute, 26 Second

Misionarul care de 30 de ani a ales sa traiasca precum Iisus

Carl James Joseph, un pelerin din Detroit, Michigan, a ales sa traiasca precum Iisus. El traieste de 30 de ani fara bani, din generozitatea altora, imbracat intr-o roba si in picioarele goale, relateaza The Christian Post.

Misionarul care de 30 de ani 1

„Intotdeauna am fost deschis la ce ar putea vrea Dumnezeu de la mine. Nu am plecat la drum cu intentia de a trai acest stil de viata. Odata ce am realizat ca asta m-a chemat Dumnezeu sa fac, am mers mai departe”, a declarat Joseph.

Misionarul care de 30 de ani 2

Joseph isi spune Iacob, dar multi il stiu drept „tipul Iisus”. E o porecla pe care si-a castigat-o ca urmare a infatisarii si a deciziei de a trai viata ca Iisus. Exact ca in Biblie, cu 2000 de ani in urma.

Misionarul care de 30 de ani 3

A mers in peste 20 de tari, ca misionar, si este o persoana cunoscuta in Ierusalim. Aici a ales sa traiasca pe urmele lui Iisus. Nu are cu el obiecte sau bani si umbla pe strazile Orasului Vechi in picioarele goale. Este imbracat cu o roba alba, o patura de lana si tine o Biblie in mana.

Misionarul care de 30 de ani 4

Joseph a explicat că Il iubeste pe Iisus si ca doreste sa traiasca o viata in saracie, fara bunuri materiale, impartasind invataturile din Biblie. El a aparut in Time Magazine si in Washington Post, iar in urma cu cativa ani a fost subiectul unui documentar intitulat, sugestiv „The Jesus Guy”.

Misionarul care de 30 de ani 5

Carl James Joseph s-a nascut in Detroit, dar a crescut in Toledo, statul Ohio, unde s-a alaturat Bisericii Catolice la 12 ani. In 1991 si-a inceput pelerinajul, imbracat intr-o roba si cu o Biblie in mana.

Misionarul care de 30 de ani 6

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Din cauza religiei un student refuza Previous post Din cauza religiei un student refuza sa participe la activitati impreuna cu colegele sale
Promisiunea luminii Next post Promisiunea luminii