Read Time:2 Minute, 6 Second

Muslim-Missionary-Jesus-620x447Ne-am obisnuit sa urmarim campaniile de evanghelizare ale misionarilor crestini in Africa, oameni devotati care duc vestea Evangheliei in tarile sarace africane.

Surprinzator insa, aflam ca o grupare de misionari musulmani a sustinut o campanie de convertire la islam a crestinilor din Africa, declarand ca au islamizat peste 4.000 de crestini intr-o singura saptamana.

Filmul postat pe internet arata cum misionarii musulmani au interactionat cu barbatii, femeile si copii crestini din Africa, determinandu-i sa cante si sa rosteasca marturia musulmana clasica de credinta: „Nu exista alta divinitate decat Allah, Muhammad este Profetul lui Allah (La ilaha illa Allah wa Muhammad rasulu Allah)”.

Institutul Media de Cercetare a Orientului Mijlociu (MEMRI) a relatat ca o delegatie de predicatori (formata in cea mai mare parte din egipteni), condusa de clericul egiptean Wahid Abd al-Salam Bali, ar fi convertit la islam 4.379 crestini din Malawi in decursul unei singure saptamani, la inceputul lunii noiembrie!

Un alt videoclip care prezinta campania de islamizare sustinuta in Uganda, postat pe data de 10 noiembrie, arata cum un cleric musulman il indeamna pe un tanar crestin sa renunte la crucea pe care acesta o purta la gat:

Vei deveni musulman. Te vei ruga de cinci ori pe zi, impreuna cu musulmanii. Trebuie sa renunti la cruce pentru ca nu mai ai nevoie de ea. Da-o jos chiar acum”, a spus clericul.

Cand tanarul renunta la acest simbol al crestinismului, clericul si spectatorii prezenti exclama, „Allahu Akbar!”, care inseamna „Allah e (cel mai) mare.”

In alta secventa a videoclipului, Abd al-Salam Bali, seful delegatiei este filmat cum invata copiii sa cante „crezul islamic”, discreditandu-L pe Isus. Cu degetul aratator ridicat, imitandu-l pe cleric, copiii repeta dupa predicatorul islamic „Allahu Akbar”.

Gestul degetului aratator simbolizeaza unitatea lui Allah si este adesea vazut in videoclipurile gruparii statul islamic, inclusiv la teroristii sinucigasi, relateaza The Blaze.

Un alt videoclip din Africa prezinta un cleric sufocat de emotie care ii lauda pe misionarii musulmani:
In Ziua Judecatii acest pamanturi vor da marturie in numele vostru, ca ati venit aici pentru a chema oamenii sa se alature lui Allah”, a spus el, mentionand ca prin munca lor „scot oameni din intuneric si-i indreapta spre lumina, ii orienteaza de la calea gresita spre calea dreapta si de la kufr (infidelitate, neincredere) la islam”.

MEMRI a informat ca Wahid Abd al-Salam Bali a condus mai multe delegatii de „islamizare” in Africa care au vizat comunitati crestine rurale, din tari precum Malawi, Uganda, Tanzania si Ghana.

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Previous post Guvernul interzice in Nepal convertirea la o alta credinta. Totusi, mii de oameni au decis sa-L accepte pe Isus Hristos
Next post Papa Francisc: „Sunt un pacatos si ma simt ca un pacatos”