Lumina lui Hristos straluceste in fiecare zi

Lumina lui Hristos straluceste in fiecare zi. O femeie musulmana a avut o experienta mai putin obisnuita in timp ce a fost internata in spital, conform unei declaratii facute recent in publicatia Acontecer Cristiano.

Aceasta experienta spirituala i-a schimbat radical intreaga viata

Totul a pornit de la citirea Bibliei. Dupa ce a terminat de parcurs intreaga carte, a luat decizia sa se converteasca la crestinism. Femeia face parte dintr-o familie instarita dintr-o tara situata in asa numita zona „Cornul Africii”.

Intr-una din nopti, in timp ce era internata in spital, ea a visat un barbat imbracat in alb venind catre ea. Femeia a povestit: „Am avut un vis in care am vazut un om care zambea si plangea in acelasi timp. Intr-un fel, am simtit ca plangea pentru mine”.

Ea a povestit visul familiei sale, dar nimeni nu a stiut sa-i explice despre ce era vorba. Intr-una din zile, liderul moscheii la care participa si care in mod paradoxal era un simpatizant al crestinismului, i-a spus ca visul era despre Mesia si i-a dat o Biblie, publicata de Open Doors.

Am inceput sa citesc Biblia in mod regulat si treptat am aflat despre Iisus si marea Lui iubire pentru omenire. Cuvantul Lui Dumnezeu m-a schimbat in adancul inimii mele”, a spus femeia.

Familia i-a cerut sa paraseasca casa

Ea a pastrat noua credinta in secret, dar intr-o zi familia ei a gasit intr-o ascunzatoare Biblia. Tatal ei a fost foarte nervos si a batut-o. Cateva zile mai tarziu familia i-a cerut sa paraseasca casa.

Femeia s-a intristat, dar s-a agatat de noua sa credinta: „Dragostea lui Hristos este mai valoroasa pentru mine decat dragostea familiei mele”, a spus ea.

Sora ei Zulfa a decis sa mearga cu ea, sa-i fie alaturi si sa-L cunoasca si ea pe Domnul Iisus. Cele doua surori, care au trait totdeauna sub protectia familiei lor, s-au trezit dintr-o data singure si fara adapost.

Nu aveau nici bani, nici casa si niciun prieten apropiat. Mai mult decat atat, propria familie le-a renegat. Au trecut prin multe dificultati si greutati, dar au primit in cele din urma sprijinul crestinilor la care au apelat.

Femeile se uita acum inapoi la suferinta si greutatile prin care au trecut, insa recunosc: „Lumina lui Hristos straluceste in fiecare zi. Ii multumim lui Dumnezeu pentru ajutorul Lui”.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.