Mila lui Dumnezeu este cheia eliberarii noastre interioare – a fost inchis 32 de ani, iar acum predica Evanghelia detinutilor

Mila lui Dumnezeu este cheia eliberarii noastre interioare – a fost inchis 32 de ani, iar acum predica Evanghelia detinutilor

Mila lui Dumnezeu este cheia eliberarii noastre interioare

A fost inchis 32 de ani, iar acum predica Evanghelia detinutilor. Potrivit informatiilor din mediul crestin, el a fost hirotonit ca pastor pentru a continua sa faca lucrarea in inchisoarea din care a fost eliberat.

Danny Duchene a fost condamnat la inchisoare pe viata in 1982 pentru o crima dubla. In inchisoare, a studiat Cuvantul Lui Dumnezeu si ulterior si-a predat viata lui Hristos.

 

De-a lungul anilor petrecuti in inchisoare, a format printre detinuti grupe de studiu biblic. Multi dintre puscariasi au fost botezati dupa ce au primit Cuvantul Lui Dumnezeu.

In 2014, pastorul Rick Warren a scris o scrisoare catre guvernatorul statului cerand clementa pentru Duchene. Chiar in cursul acelui an, acesta a fost amnisitiat dupa ce a stat 32 de ani in inchisoare.

Un nou inceput

Imediat dupa eliberare, fostul puscarias a fost hirotonit pastor la Biserica Saddleback si numit director al departamentului care se ocupa cu slujirea in inchisori, relateaza Acontecer Cristiano.

Dumnezeu poate folosi orice persoana, chiar daca aceasta se afla in locurile cele mai neasteptate”, a predicat Warren in fata membrilor bisericii, inainte ca Duchene sa marturiseasca despre maretia, slava si harul lui Dumnezeu si despre minunata interventie pe care a avut-o in viata sa.

Duchene a declarat totodata ca face parte din familia bisericii Saddleback inca din 2003, in timp ce era în închisoare. El a marturisit adunarii ca si-a dat seama ca Iisus poate sa-l transforme ca om si sa-I schimbe viata.

Asa ca am decis sa-mi predau viata lui Hristos, sa-L recunosc ca Domn si sa-I slujesc. L-am rugat sa-mi ierte toate pacatele si sa preia controlul vietii mele”, a spus Duchene, citand versetul 5:20 din Romani (Ba inca si Legea a venit pentru ca sa se inmulteasca greseala; dar unde s-a inmultit pacatul, acolo harul s-a inmultit si mai mult)

El a declarat ca a inceput sa creasca spiritual in inchisoare, in timp ce impartasea Evanghelia cu alti detinuti.

Cu toate ca stiam ca sunt inchis pe viata si nu ma asteptam sa vad lumea de afara, eu ma simteam liber. In inima mea ma simteam eliberat de Iisus: “Mila lui Dumnezeu este cheia eliberarii noastre interioare”, a incheiat Duchene.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.