biblia-en-audioMii de vieti transformate. Programul Biblia Audio a transformat mii de vieti din intreaga lume. Oamenii au putut auzi prin intermediul aparatelor de radio si a altor dispozitive audio mesajul Evangheliei transmis in propria lor limba.

Organizatia „Faith Comes By Hearing” a distribuit dispozitive audio gratuit in comunitatile in care Biblia nu este tradusa in dialectele locale.

Cu aceasta ocazie, mii de oamenii L-au intalnit pe Isus prin intermediul dispozitivelor audio in propria lor limba, relateaza Acontecer Cristiano.

Recent pe site-ului organizatiei a fost relatata povestea unei femei din jungla braziliana. Ea nu credea ca cineva vreodata ii va putea schimba viata.

Femera si sotul ei nu se intelegeau de multa vreme. Isi petreceau ziua jignindu-se reciproc, ajungandu-se deseori chiar la violenta fizica.

Toate acestea s-au intamplat pana intr-o zi cand femeia, pe nume Gloria, a auzit la un aparat de radio mesajul Evangheliei in dialectul Sanuma, dialectul ei natal.

Cuvantul lui Dumnezeu i-a atins inima si dupa un scurt timp dupa ce a ascultat la radio Biblia, ea L-a acceptat pe Isus Hristos ca Mantuitor.

Gloria a inceput sa se roage pentru familia ei, dar lucrurile nu s-au schimbat prea mult. Neintelegerile cu sotul ei au continuat si s-au deteriorat in asa masura incat a decis sa-l paraseasca. Mai mult decat atat, unul din copiii ei s-a imbolnavit grav.

Cuvantul lui Dumnezeu

Cu toate acestea, in aceasta grea perioada, ea nu s-a descurajat. A continuat sa se roage pentru situatia dificila in care se gasea familia ei. Asculta Cuvantul lui Dumnezeu la radio si ii invita si pe altii sa-L asculte.

Dupa o perioada de timp situatia ei s-a schimbat in mod favorabil. Copilul ei a fost recuperat, iar sotul s-a impacat cu ea.

In cele din urma sotul a fost convins sa-L urmeze pe Isus tot cu ajutorul programului de radio care transmitea mesajul biblic in dialectul local. Rugaciunile Gloriei fusesera ascultate…

Aceasta este doar un exemplu despre ceea ce inseamna impactul Bibliei asupra oamenilor si cum poate sa le schimbe inimile.

Organizatia „Faith Comes By Hearing” distribuie Biblia audio in mai mult de 900 de limbi din intreaga lume si a transmis Evanghelia la peste 6 milioane de oameni.