Mii de crestini s-au adunat pentru o zi de post si rugaciune pentru America. Ce a declarat guvernatorul din Louisiana

Mii de crestini s-au adunat pentru o zi de post si rugaciune pentru America. Ce a declarat guvernatorul din Louisiana

AR-150619681

Mii de crestini din Carolina de sud (SUA) s-au adunat pentru o zi de post si rugaciune pentru America. Evenimentul intitulat „Rugaciune pentru o natiune fara criza”, s-a dorit a fi un strigat catre Dumnezeu pentru ajutor.

Intalnirea a avut loc la Coliseum-ul din North Charleston, unde mai mult de patru mii de oameni si oficialitati ale statului, au fost prezenti pentru a se ruga pentru Natiune.

Guvernatorul Carolinei de Sud, Nikki Haley, a declarat: „Suntem in acest loc pentru ca ne confruntam cu multe probleme si trebuie sa facem ceva”.

Dupa ce a citit din Biblie, s-a rugat Lui Dumnezeu pentru a binecuvanta familiile acelor oameni care se lupta impotriva viciilor, cum ar fi alcoolul si drogurile.

Guvernatorul din Louisiana, Bobby Jindal, a declarat: „Cel mai important lucru din intreaga mea viata il reprezinta momentul in care l-am intalnit pe Isus Hristos”.

„Trebuie sa ne amintim cu totii ca in Statele Unite nu mai este acea libertate religioasa care a facut posibila infiintarea si dezvoltarea Natiunii noastre” a spus guvernatorul, facand aluzie la discriminarea religioasa din tara.

Evenimentul a fost organizat de crestinii evanghelici care s-au inspirat din Evanghelie, facand trimitere la prorocul Ioel, care a cerut Israelului sa incenuncheze si sa se roage. „Tara noastra e in criza pentru ca suntem un popor care nu-L onoreaza pe Dumnezeu asa cum ar trebui si nu se mai roaga pentru iertarea pacatelor si intoarcere la Domnul”.

Sursa: Acontecercristiano

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.