Mexic: Un grup de pastori a daruit 499 de Biblii parlamentarilor. Unul singur a refuzat

La un eveniment care a avut loc intr- una dintre salile Camerei Deputatilor din Ciudad de Mexico (Mexic), un grup de pastori a dat Biblii la 499 de parlamentari.

Evenimentul numit „Statul secular: garant al democrației în secolul XXI” a fost organizat cu prilejul aniversarii Legii libertatii religioase si de constiinta din Mexic.

Intalnirea a fost organizata de Aaron Lara, fondatorul si presedintele Centrului de Cultura si Orientare Civila, impreuna cu preoti, pastori si oficiali ai guvernului mexican.

In timpul evenimentului, au fost adresate multumiri lui Dumnezeu pentru ca in tara oamenii beneficiaza de libertatea de a-si exprima credinta. De asemenea a fost subliniata si responsabilitatea pe care o au parlamentarii, de a edicta legi favorabile vietii si familiei, in concordanta cu cerintele Creatorului.

La finalul evenimentului, liderii crestini au dat cate o Biblie pentru fiecare parlamentar, indiferent de confesiunea religioasa, si s-au rugat pentru fiecare in parte, rugandu-L pe Dumnezeu sa le dea intelepciune si inteligenta lor si echipelor din jurul lor, pentru a da legi bune pentru tara.

„Traim cu siguranta in Mexic, un timp in care exista mai mult decat oricand in istoria noastra o mai mare deschidere si apropiere intre biserica si autoritati”, a declarat pastorul Harim Nabi pentru CBN. „Il laudam pe Dumnezeu pentru aceasta“, a adaugat el.

In total au fost distribuite 499 de Biblii, existand un singur refuz, din partea unui deputat.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.