Categories: Articole

Mesajul mantuirii prin Isus Hristos, primit de mii de oameni intr-o evanghelizare de proportii in Haiti

Aproximativ 2300 de persoane l-au acceptat pe Isus Hristos intr-o evanghelizare care a reunit mii de participanti dornici de a asculta mesajul Evangheliei.

Campania de evanghelizare a fost organizata de Asociatia Luis Palau impreuna cu sute de biserici evanghelice, precum si diferite institutii crestine, care au contribuit la ajutorarea unora din noii convertiti.

Predicator al Cuvantului a fost Andrew Palau, fiul evanghelistului Luis Palau. In plus fata de comunicarea mesajului mantuirii, un alt obiectiv al organizatorilor a fost de a promova speranta in randul populatiei din Haiti, relateaza Acontecer Cristiano.

Ei au efectuat diferite activitati si au organizat intalniri cu lideri politici si religiosi, oameni de afaceri, femei, copii si fosti detinuti. De asemenea, a fost oferita asistenta sociala unor categorii defavorizate ale populatiei din oras.

Momentul important al evanghelizari a avut loc in centrul orasului Port-au-Prince, unde au fost prezenti mii de oameni si la care au participat artisti, formatii muzicale, sportivi. Pe scena principala s-a derulat un program special pentru copii si femei, iar la sfarsit a urmat mesajul sperantei sustinut de Andrew Palau.

Palau a vorbit despre dragostea lui Isus Hristos pentru intreaga omenire si cum ofera Mantuitorul viata din belsug pentru cei care-L urmeaza, referindu-se la versetul din Ioan 10:10.

In acea seara multi oameni au luat decizia de a-si preda viata in mainile lui Hristos. Ei au primit o Biblie si materiale biblice, necesare studiului intr-una din bisericile locale.

Dumnezeu a folosit acest eveniment pentru a atinge inimile oamenilor si a avea impact asupra vietii lor”, a declarat Monique César Guillaume, lidera comitetului local care a organizat cina pentru femei.

Toti am simtit sentimentul de inaltare si ne-am bucurat de atmosfera linistita a acestui eveniment in mijlocul presiunilor si problemelor cauzate de tranzitia prin care trece societatea noastra”, a declarat Randy Burtis, director al proiectului.

Afirmativ.com

Recent Posts

Lectii de nutritie din Biblie

Lectii de nutritie din Biblie Nutritia ocupa un loc central in spatiul public in ultimii…

o zi ago

Cazare în Sebeș – Hotel Leul de Aur

Cazare în Sebeș - Hotel Leul de Aur Trecând prin Sebeș este imposibil să nu…

2 zile ago

Fosele septice Eco Vera

Fosele septice Eco Vera Persoanele care locuiesc la casă în zonele unde nu există canalizare…

4 zile ago

Proiecte de case

Proiecte de case Orice persoană își dorește să aibă propria sa locuință. Fie că este…

6 zile ago

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish 1. Fii atent la ceea ce…

o săptămână ago

Șosete de calitate pentru femei

Șosete de calitate pentru femei Ne-am obișnuit cu diverși comercianți care vând șosete pe marginea…

o săptămână ago