haitiAproximativ 2300 de persoane l-au acceptat pe Isus Hristos intr-o evanghelizare care a reunit mii de participanti dornici de a asculta mesajul Evangheliei.

Campania de evanghelizare a fost organizata de Asociatia Luis Palau impreuna cu sute de biserici evanghelice, precum si diferite institutii crestine, care au contribuit la ajutorarea unora din noii convertiti.

Predicator al Cuvantului a fost Andrew Palau, fiul evanghelistului Luis Palau. In plus fata de comunicarea mesajului mantuirii, un alt obiectiv al organizatorilor a fost de a promova speranta in randul populatiei din Haiti, relateaza Acontecer Cristiano.

Ei au efectuat diferite activitati si au organizat intalniri cu lideri politici si religiosi, oameni de afaceri, femei, copii si fosti detinuti. De asemenea, a fost oferita asistenta sociala unor categorii defavorizate ale populatiei din oras.

Momentul important al evanghelizari a avut loc in centrul orasului Port-au-Prince, unde au fost prezenti mii de oameni si la care au participat artisti, formatii muzicale, sportivi. Pe scena principala s-a derulat un program special pentru copii si femei, iar la sfarsit a urmat mesajul sperantei sustinut de Andrew Palau.

Palau a vorbit despre dragostea lui Isus Hristos pentru intreaga omenire si cum ofera Mantuitorul viata din belsug pentru cei care-L urmeaza, referindu-se la versetul din Ioan 10:10.

In acea seara multi oameni au luat decizia de a-si preda viata in mainile lui Hristos. Ei au primit o Biblie si materiale biblice, necesare studiului intr-una din bisericile locale.

Dumnezeu a folosit acest eveniment pentru a atinge inimile oamenilor si a avea impact asupra vietii lor”, a declarat Monique César Guillaume, lidera comitetului local care a organizat cina pentru femei.

Toti am simtit sentimentul de inaltare si ne-am bucurat de atmosfera linistita a acestui eveniment in mijlocul presiunilor si problemelor cauzate de tranzitia prin care trece societatea noastra”, a declarat Randy Burtis, director al proiectului.