Medicul-preot care nu cere bani pentru consultatii: Este o mica jertfa pe care as putea si eu sa o fac, in fata lui Hristos (Video)

Medicul-preot care nu cere bani pentru consultatii: Este o mica jertfa pe care as putea si eu sa o fac, in fata lui Hristos  (Video)

NC2Iata povestea medicului-preot care ofera consultatii gratuite si are mereu o vorba buna pentru oricine.

Doctorul Nicolae Cristescu, specialist in boli interne si in ecografie generala, imbraca in fiecare duminica hainele preotesti. Slujeste la Biserica „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” din Constanta. Nicolae Cristescu avea 40 de ani cand a simtit ca medicina nu este totul. Voia sa devina preot, asa ca in anul 1992 a dat admitere la Teologie.

A inceput sa slujeasca la capela din Spitalul Judetean de Urgenta Constanta, acolo unde lucra ca medic. Apoi, in anul 2001, si-a deschis un cabinet medical. A devenit cunoscut drept medicul-preot.

Nicolae Cristescu, medic si preot: „In spatele acestui halat alb si al acestor aparate, exista preotul, care intelege, cred eu, foarte bine si latura sufleteasca”.

De multe ori s-a intamplat ca enoriasii preotului sa devina si pacientii medicului Nicolae Cristescu.El nu le cere bani pacientilor sai pentru consultatii. Este unul dintre motivele pentru care multi oameni vin la micul sau cabinet.

M-am gandit ca este o mica jertfa pe care as putea si eu sa o fac, in fata lui Hristos. Caut sa gasesc in viata oameni mai buni decat mine, care sa-mi dea un sens al vietii. Si va pot spune ca ei, toti, credinciosii de zi cu zi ai acestei biserici cred ca sunt mai buni ca mine”, spune Nicolae Cristescu, potrivit digi24.ro.

Lacasul de cult in care Nicolae Cristescu oficiaza slujbe religioase – Biserica „Sfintii Arhangheli Mihail si Gavril” – este aproape de Spitalul Judetean Constanta. Vin aici pacienti, rude ale celor internati, dar si locuitori din cartier.

Sursa: ActiveNews

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.