TamilIslamicMedia_143_1_2012919-101

Musulmanii care L-au vazut pe Iisus in viziuni si vise, marturisesc

In ultimii doi ani multi musulmani care au relatat despre experientele lor in care L-au intalnit pe Isus prin vise si viziuni, au decis sa-L urmeze si in viata de zi cu zi.

„Numarul celor care au avut vise si revelatii despre Isus a crescut constant din 2000, iar dupa 2005 ritmul pare sa fi crescut foarte mult”, a declarat pastorul Frank Costenbader, editorul unui site web unde musulmanii publica marturii despre intalnirea lor cu Mantuitorul.

Eram in mijlocul desertului, eram pierdut. Nu vedeam nimic altceva decat nisip, iar eu eram in acest nisip in picioarele goale. Apoi am vazut ceva extraordinar: in mijlocul acestui desert s-a ridicat o cruce mare de lemn”.

Acesta este inceputul unui vis pe care Emina Emlonic, un adolescent bosniac musulman, l-a avut. Un vis despre Isus. El continua: „M-am simtit ca un spectator al propriului vis, iar viziunea Crucii nu mi-a declansat nici un sentiment de frica sau de alta natura. Mi-a starnit o imensa curiozitate si mi-a dat o senzatie incredibila, simteam ca plutesc, a fost ceva extraordinar. A fost ceva ce nu am mai vazut sau imaginat. Cand m-am dus la Cruce, am vazut deodata un barbat care mergea pe jos, venind catre mine. Avea umeri largi, mergea cu pasi mari, avea tenul inchis, parul lung si purta o roba alba. Am inceput si eu sa merg catre omul care venea catre mine si L-am recunoscut imediat: Era Isus. Fara sa stiu de ce, am cazut in genunchi, iar El mi-a atins fata cu mana dreapta.”

Eu sunt Calea, Adevarul si Viata

Un barbat saudit a relatat visul sau care a inceput cu o scena oribila: „Intr-o noapte am avut un vis oribil: se facea ca am ajuns in iad. Ceea ce am vazut acolo mi-a produs o teama reala, iar acest vis il aveam aproape in fiecare noapte. De fapt, m-am intrebat de ce am visat ca am ajuns in iad”, a scris el pe site. Isus i s-a aratat intr-un vis si i-a zis: „Fiule, Eu sunt Calea, Adevarul si Viata … lasa viata ta de acum si urmeaza-Ma caci te voi salva de la ceea ce ai vazut”. 

Aceasta a fost o surpriza pentru mine, pentru ca am stiut ca era Isus. El este mentionat in Coran si cartea Sura Maria. Asa ca am cautat un crestin sa-mi explice despre acest Isus, pe care L-am vazut intr-un vis”.

Musulmanii nu sunt singurii care raporteaza astfel de intalniri cu Mantuitorul. Costenbader a declarat ca multi hindusi au publicat, de asemenea, numeroase marturii pe site. El a spus ca indiferent de scenariu, o trasatura comuna a viselor cu Isus este sentimentul de pace.

Sursa: Acontecercristiano