Mars organizat in Puerto Rico in favoarea Sabatului: „Respectarea zilei de odihna intareste dragostea noastra pentru Isus”

Adventists-Puerto-Rico-nov15-1Peste 650 de adventisti de ziua a saptea au atras atentia locuitorilor din capitala statului Puerto Rico prin organizarea unui mars privind importanta zilei de Sabat si oferind in aceasta ocazie sapte motive pentru respectarea lui.

Exploratorii care au tinut in maini afise si bannere, impreuna cu cadetii de la scoala medicala adventista au condus marsul intr-o dupa-amiaza de Sabat pe strazile din San Juan.

Participantii au cantat si au distribuit literatura prin care au amintit patronilor de afaceri, vanzatorilor ambulanti si trecatorilor de semnificatia deosebita a Zilei Sfinte, relateaza Adventist Review.

Am vazut oameni care au coborat de la balcoanele lor pentru a vedea ce este cu muzica si multimea care marasaluieste si sa afle amanunte despre Sabat”, a declarat David Sebastian, directorul de comunicare al Bisericii Adventiste din estul insulei Puerto Rico.

Biserica organizeaza mai multe marsuri in fiecare an, dar acesta a fost primul care s-a centrat pe ziua Sabatului”, a adaugat Sebastian.
Adventists-Puerto-Rico-nov15-2Marsul s-a incheiat printr-un program de lauda si inchinare la apusul soarelui, vorbitorii oferind spectatorilor prezenti sapte motive pentru a tine Sabatul:

– este o zi divina stabilita la Creatiune;
– este o zi in care familia trebuie sa fie in partasie cu Dumnezeu;
– este o zi de odihna;
– este reteta lui Dumnezeu impotriva stresului;
– a fost stabilita de Dumnezeu si nu poate fi schimbata;
– ii apartine lui Dumnezeu;
– respectarea ei intareste dragostea noastra pentru Isus.

Aflarea adevarului despre semnificatia Sabatului este o mare responsabilitate pe care noi adventistii o avem”, a declarat Migdalia Hernandez, membra al Bisericii Adventiste Maranatha din Cayey.

Ramon Rodriguez, membru al Bisericii Adventiste din Toa sustine si el aceasta declaratie: „Daca am putea organiza aceasta activitate cu toate bisericile din estul Puerto Rico, am putea ajunge la mult mai multe persoane cu acest mesaj”, a spus el.

In prezent se fac pregatiri pentru organizarea altor evenimente centrate pe Sabat in Puerto Rico.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.