Mark Finley: Evanghelizarea in Nicaragua

Mark Finley: Evanghelizarea in Nicaragua nu este un eveniment, ci un mod de viata

Mark Finley: Evanghelizarea in Nicaragua nu este un eveniment, ci un mod de viata

Mii de oameni, imbratisandu-se si plangand de bucurie, au putut fi vazuti pe malul unui mare lac la sfarsitul saptamanii trecute, la sfarsitul primei serii de evanghelizare a Bisericii Adventiste din Nicaragua.

Zeci de pastori in camasi albe si cravate au botezat 1.884 de oameni in apele lacului Nicaragua. In acelasi timp, alte 200 de persoane au fost botezate in bisericile locale. Numarul total de botezuri la nivel national incepand cu octombrie 2014 a ajuns la 12.000.

„Fie ca acest botez sa binecuvanteze apele noastre”, a spus Julia Mena, primarul orasului Granada, adresandu-se multimii.

Ted NC Wilson, presedintele Bisericii Adventiste Mondiale, care a participat la botez impreuna cu un grup de lideri ai bisericii si primarul din Granada, a declarat ca a fost o priveliste palpitanta.

„A fost un privilegiu sa fiu prezent la o asemenea scena impresionanta, cu imaginea tinerilor care stateau in lac tinandu-se de maini pentru a fi siguri ca oamenii nu se aventureaza prea departe, si imaginea pastorilor care au participat la botez”, a declarat el pentru Adventist Review.

Evanghelistul Mark Finley a sustinut saptamana trecuta o serie de evanghelizare. El a predicat unei multimi de peste 3.000 de oameni in capitala tarii Managua.

Biserica Adventista numara 203.698 membri in Nicaragua si Costa Rica, conform datelor statistice de la sfarsitul anului 2014

„In Nicaragua evanghelizarea nu este un eveniment, ci un mod de viata. Biserica noastra a inteles cu adevarat ca nu este important pur si simplu cati oameni aducem in biserica. E important cati membri si echipe instruite putem trimite pe teren pentru a transmite oamenilor mesajul lui Hristos”. Declaratia ii apartine lui Finley.

„Ceea ce conteaza pentru credinciosii adventisti este transmiterea Cuvantului pentru salvarea familiei, a prietenilor, vecinilor si a tuturor celor care cred in Adevar”, a concluzionat evanghelistul.

Sursa: adventistreview.org

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.