Manny Pacquaio s-a mobilizat impreuna cu familia pentru copiii saraci din Filipine (Video)

Manny Pacquaio s-a mobilizat impreuna cu familia pentru copiii saraci din Filipine (Video)

b1Manny Pacquiao a facut recent o donatie constand in alimente si rechizite scolare pentru copii saraci din provincia Sarangani (Filipine).

Boxerul impreuna cu sotia sa, au facut livrarile personal, pentru fiecare copil nevoias in parte.

Dupa acest eveniment, Pacquiao a scris pe Facebook: „Ii multumim lui Dumnezeu pentru toate binecuvantarile pe care ni le-a dat; Ii multumim ca ne-a dat posibilitatea sa-i ajutam pe cei din jurul nostru care sunt in lipsuri”.

Potrivit site-ului Christian Today, Jinkee, sotia lui Pacquaio, a transmis pe retelele media on-line urmatorul mesaj: „Multumesc, Doamne, pentru toate binecuvantarile pe care ni le-ai dat. A Ta fie gloria. – Cine da saracului nu duce lipsa, dar cine inchide ochii este incarcat cu blesteme (Proverbe 28:27)”.


Manny Pacquiao hands out food to children in… by MailOnlineNews

Intr-o alta publicatie Jinkee, impreuna cu sotul sau si doi din cei cinci copii ai lor, pot fi vazuti cum impart donatiile intr-o scoala. „Sunt fericita ca cei doi fii ai nostri sunt impreuna cu noi, slujesc pentru Dumnezeu si incearca sa ajute copiii”, a declarat mama.

Manny si sotia lui au spus ca nu exista pe lume alt sentiment mai mare decat sa impartaseasca binecuvantarile pe care Dumnezeu a decis sa le dea familiei sale.

Pacquiao a inceput construirea unei biserici si a unui colegiu in orasul sau natal. Constructiile vor fi ridicate intr-un complex de 5,7 hectare de teren. Biserica va fi o cladire de doua etaje, cu un colegiu biblic . Proiectul va costa aproximativ 6.7 milioane dolari si ar putea fi finalizat in aproximativ 18 luni.

Sursa: Acontecercristiano.net

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.