Lumina lumii

Lumina lumii

Lumina lumii

Imaginati-va o lume fara lumina! O lume fara soare, fara vegetatie, ci doar intuneric si moarte! Ce dezastru ar fi! Numai in sfera luminii naturale exista viata. In sfera spirituala, Hristos este Lumina, si cand Il ai pe El, esti in posesia vietii vesnice. Daca nu-L ai, varianta este moartea vesnica.

Lumina scoate la iveala cum esti in realitate. La adapostul intunericului, lucrurile pot sa ramana ascunse, dar in prezenta luminii trebuie sa prezinti adevarata fata a lucrurilor. Adevarul acesta are loc cand Il accepti pe Hristos ca Mantuitor. El este Lumina si va descoperi toate ungherele vietii tale.

Aceasta a fost experienta femeii samaritence: „Veniti de vedeti un om, care mi-a spus tot ce am facut; nu cumva acesta este Hristosul?“ Cand vii la Hristos, trebuie sa fii deschis şi sincer. El este Acela, despre care psalmistul spunea: „Doamne, stii cand stau jos si cand ma scol, si de departe imi patrunzi gandul.“

Lumina lumii

Cititorule, daca nu-L ai pe Hristos ca Lumina, vei umbla in intuneric! Fara lumina Mantuitorului te vei afla intr-o primejdie permanenta. De aceea vino chiar acum la El!

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.