Libraria Crestina Maranatha – librarie dedicata actiunilor umanitare

Libraria Crestina Maranatha – librarie dedicata actiunilor umanitare

maranathaLa initiativa unor tineri crestini din cadrul unei asociatii umanitare, in 2012 a fost lansata Libraria Crestina Maranatha. Scopul acestei librarii a fost si este unul umanitar. S-a plecat de la ideea ca fratii crestini sa poata procura Biblii, carti crestine si cadouri crestine la preturi mici, iar profitul net sa fie directionat catre cazuri umanitare si actiuni de misiune crestina.

De atunci au trecut exact 3 ani de zile. Astazi, Libraria Maranatha este cea mai mare librarie crestina online ca oferta de carte, cu cele mai mici preturi si detine propriul ei depozit cu peste 13 000 de produse: intreaga oferta de carti crestine, cea mai bogata oferta de Biblii si de cadouri crestine.

Dar dincolo de toate acestea, cel mai important este scopul acestei librarii: ajutor umanitar si misiune crestina.

In cei 3 ani de zile, cu ajutorul clientilor si sponsorilor nostri am reusit:

sa oferim un aparat de respirat pentru Rares, un baietel din Calan, jud. Hunedoara care sufera de amiotrofie spinala. Aparatul de care depindea viata lui a costat 7 000 de euro;

sa platim timp de doi ani de zile, tratamentul in Italia, la clinica San Mateo (Milano), pentru Andrada Uskar care suferea de leucemie. Aceasta este acum vindecata si este studenta in Bucuresti la Stiinte Politice. Costul lunar al tratamentul a fost de 1500 de euro;

sa sponsorizam 1 500 de Biblii Cornilescu (2013-2014) care au fost oferite gratuit in zona catunelor izolate din Muntii Apuseni, in doua actiuni de misiune crestina. Sute de familii care locuiesc in cele mai izolate catune din Apuseni s-au bucurat sa primeasca gratuit Cuvantul lui Dumnezeu din partea a peste 40 de tineri crestini voluntari care au participat alaturi de noi;

Libraria Maranatha sustine regulat cu alimente aproximativ 60 de batrani ai strazii, in doua adaposturi crestine pentru batranii strazii, in comuna Cermei, jud. Arad si comuna Batar, jud. Bihor;

Libraria Maranatha a sponsorizat Scoli Biblice de Vacanta, actiuni de misiune crestina cu tinerii si educatia antidrog in scoli, prin diferite organizatii crestine de profil.

astazi, cand scriem acest articol, in atentia noastra se afla sora noastra Simona Ferariu din Hunedoara, care sufera de boala oaselor de sticla. Aceasta aproape ca nu are picioare, iar mainile sunt slab dezvoltate. S-a nascut cu aceasta boala si toata viata ei a stat in carucior sau in pat. Peste 12 ani a locuit in conditii greu de imaginat pentru fiecare din noi, in blocul cunocut in oras ca ,,Blocul fantoma”, in mijlocul sobolanilor, a mizeriei, etc. De curand a primit din partea primariei locale un apartament intr-un bloc mai bun, insa este tot devastat: fara geamuri, fara usi, fara cada, wc, chiveta, etc. Cu ajutorul unei surori penticostale, s-a reusit schimbarea tututor geamurilor cu termopan. Ne dorim ca Domnul sa miste inimi pentru ca locuinta Simonei sa poata fi amenajata si sa se poata bucura de conditii minime de locuit.

In felul acesta, prin Libraria Maranatha si prin donatiile sponsorilor nostri, am reusit pana acum sa aducem Cuvantul lui Dumnezeu in casele multor oameni nevoiasi, atat prin ajutorul nostru umanitar, prin Biblii, prin predicare, prin educatie, sau prin implicarea si daruirea noastra.

In acest context, orice comanda de la Libraria Maranatha fie de Biblii, de carti crestine sau cadouri crestine se transforma intr-un ajutor umanitar, pentru astfel de cazuri umanitare si actiuni de misiune crestina.

„Ne dorim ca in toata activitatea noastra, Domnul sa fie Glorificat si Numele Sau sa fie cunoscut acestor oameni. Credem ca Duhul Sfant va fi Cel care va face ca aceasta lucrare sa aduca rod pentru Imparatia lui Hristos, inimi sa fie atinse si cat mai multi sa Il primeasca pe Isus ca Domn si Mantuitor personal.”

Libraria Crestina Maranatha

www.librariamaranatha.ro ; Telefon: 0746451355, 0762017078 ; Email: comenzi@librariamaranatha.ro

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.