Lectie de viata de la o tanara paralizata: s-a pregatit 6 ani pentru a merge singura la altar (Video)

635483920553690024-IMG-0726Exista lucruri in viata omului care nu pot fi controlate, pentru fiecare ziua de maine fiind un adevarat mister. Nimeni nu poate garanta ca va fi un „maine” sau ca lucrurile vor ramane asa cum le stim pentru totdeauna. Impasurile sau necazurile altor oameni sunt deja un lucru obisnuit iar daca e o persoana pe care o cunoastem suntem rascoliti poate o vreme.

Cel mai rau insa e cand acestea vin peste familia noastra, atunci reactia ne poate proba credinta. Taria de caracter si speranta ca Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce, dar si puterea de a merge mai departe.

Se intampla atatea lucruri pe lumea asta, incat sansele sunt aproape nule sa nu fim influentati de povestile unor oameni care dovedesc ca dincolo de orice incercare, exista speranta. Atata timp cat exista viata, exista si speranta.

In urma cu sase ani, gimnasta Gina Giaffoglione a suferit un accident de masina, care a pus-o la pat. In urma teribilului incident, tanara a ramas paralizata.

Dupa ce a fost tintita pentru atatia ani in scaunul sau, fosta gimnasta a facut luni intregi de terapie fizica doar pentru a se ridica. Apoi, urmatoarea etapa, de a se ridica si a merge in carje cativa pasi, a mai luat alte cateva luni de antrenament.

Insa, toata munca depusa a meritat. In ziua nuntii sale, a reusit sa se ridice si sa ajunga pe propriile-i picioare la mirele sau! Era pentru prima data, dupa sase ani, cand nu mai folosea scaunul cu rotile. Invitatii au fost impresionati de puterea ei si multi au plans in momentul in care au vazut-o plangand.

Tragedia tinerei nu a impiedicat-o sa gaseasca puterea de a merge mai departe… spre propria nunta. Emotii pana la lacrimi pentru toti cei prezenti!

Sursa: KETV

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.