Le-a ars casa si au pierdut tot ce aveau, insa Biblia a ramas intacta: „Dumnezeu e inca aici”, a exclamat familia credincioasa

biblieUn cuplu de tineri casatoriti din SUA a descoperit cu uimire ca Biblia lor a ramas intacta dupa ce casa lor a fost mistuita de un incendiu violent.

Dumnezeu este inca aici”, a exclamat tanara sotie dupa ce a descoperit printre ruine Biblia. Justin si Cynthia Wagner au pierdut aproape toate bunurile in urma incendiului care a izbucnit in garajul casei din statul american Tennessee.

Ei considera un adevarat miracol gasirea intacta a Bibliei in ruinele casei, deschisa la pagina care contine versetul 3:16 din Ioan care spune: „Fiindca atat de mult a iubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede in El sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica.

Acest lucru ne-a indicat in mod clar ca Dumnezeu este aici cu noi. De asemenea, ne-a aratat ca ne apara si ne protejeaza de rau”, a declarat Justin pentru un post local de televiziune, relateaza Actualidad Cristiana.

Poate ca Dumnezeu a permis ca acest lucru sa se intample, asa ca vom incepe o viata noua dupa ce am citit acest pasaj. Am simtit cu adevarat linistea sufleteasca”, a declarat Cynthia Wagner.

Asemenea intamplari s-au mai petrecut si au fost interpretate ca un semn de credinta in viata altor crestini.
biblie 2Atunci cand un uragan a lovit in 2013 localitatea Shawnee din statul american Oklahoma, casa lui Lance Carter a fost complet distrusa.

Cu toate acestea, in resturile casei lovita de cataclism, vecinii au gasit Biblia personala a lui Lance. Cand a fost deschisa sa se constate daca a fost deteriorata, a iesit in evidenta urmatorul verset: „Fiecare va fi ca un adapost impotriva vantului si ca un loc de scapare impotriva furtunii (…)” din Isaia 32:2.

Recent, un sofer din California de Sud a gasit o Biblie veche pe un drum local. Cartea sfanta apartinea pastorului Mike Humphrey de la Biserica din zona.

Pastorul a scris un mesaj pe un colt al Bibliei si intentiona sa o dea drept cadou fiului sau care implinea 13 ani. Humphrey insa a uitat cartea pe partea de sus a masinii sale iar Biblia a cazut pe drum, unde a fost gasita de un sofer.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.