Berjalan-padang-gurunUn barbat a incercat sa traiasca in desert 40 de zile si sa posteasca asa cum a facut Domnul Isus, dar, din pacate dupa 30 de zile, familia sa l-a gasit mort de malnutritie.

Khulu Reinfirst Manyuka, un crestin de 73 de ani, din Zimbabwe si-a anuntat familia si prietenii apropiati ca se retrage in pustiu pentru a fi departe de lume si pentru a tine post 40 de zile si 40 de nopti, fara hrana sau apa.

Barbatul a pus in practica decizia sa, a renuntat la relatiile cu oamenii, la preocuparile si lucrurile lumesti si a mers in pustie, asa cum a facut si Mantuitorul nostru.

Dupa o luna, corpul lui Manyuka a fost descoperit de catre un om care se ratacise in desert.
„A fost un om credincios. Este regretabil faptul ca a murit in acest fel”, a declarat una dintre rudele apropiate, conform unui post de radio local.

Manyuka a fost descris de familie, prieteni si vecini ca „o persoana spirituala, cu multa credinta”. El a spus familiei sale ca vrea sa se roage si sa faca ceea ce a facut Isus atunci cand a fost dus de Duhul in pustiu. Credea ca numai asa se poate apropia de Dumnezeu.

„Dupa o luna am primit vestea trista a mortii sale. Era un om sanatos, asa ca am fost surprins de ceea ce s-a intamplat”, a declarat un membru al familiei.

Sursa: Acontecer Cristiano