Justin Bieber e la pamant. A luat decizia sa se reboteze…

Justin Bieber si-a petrecut sambata trecuta cautand locul pentru a fi rebotezat in New York. Potrivit unei surse de la New York Post , el vrea sa- si reafirme credinta.

Tanărul de 19 ani nu a ascuns faptul ca e religios si ca-I multumeste in continuu lui Dumnezeu, declaraţii facute dupa arestarea de luna trecuta, din Miami.

Scopul lui Justin Bieber este sa-şi reafirme credinta. Pentru aceasta a cautat o proprietate cu o piscina in scopul de a se boteza la Biserica Hillsong.

“Justin si echipa sa au petrecut un timp sambata in cautarea unui loc cu bazin in care s-ar putea desfasura botezul , un ritual de purificare , cu Biserica Hillsong. Insa nu a fost gasit un loc potrivit pentru oficierea botezului”, a declarat o sursa din New York Post.

Confruntandu-se cu numeroase probleme juridice in ultimul timp , cantaretul a decis sa faca un pas inapoi si sa-si regandeasca prioritatile, inclusiv religia .

Justin este serios in privinta credintei crestine, şi după evenimentele recente, trebuia sa ia o pauză „, mentioneaza Christian Today. Reprezentantii sai nu au comentat deocamdata informatiile.

„Justin este serios in privinta credintei crestine, şi după evenimentele recente, trebuia sa ia o pauză „, mentioneaza Christian Today. Reprezentantii sai nu au comentat deocamdata informatiile.

Justin Bieber e la pamant