Justin Bieber, declaratii controversate: Oamenii nu merita si nu trebuie sa fie adorati, e periculos…

Justin Bieber, declaratii controversate: Oamenii nu merita si nu trebuie sa fie adorati, e periculos…

bieberIntr-un interviu recent acordat publicatiei The Mirror, Bieber in varsta de 21 de ani a vorbit despre pericolul pe care-l reprezinta venerarea unor persoane publice, in locul celui care merita cu adevarat toata lauda.

Vreau sa le spun clar oamenilor: Nu va puneti credinta in mine. Pentru ca voi dezamagi de fiecare data. Da, asa este. Eu nu sunt in masura sa pot rezolva problemele voastre. Nu am o asa de mare putere si nu voi avea niciodata. Nu sunt perfect si am facut foarte multe greseli in viata mea… Vreau doar sa se stie ca oamenii nu merita si nu trebuie sa fie adorati. Acest lucru e periculos, pentru ca nu face altceva decat sa duca la mandrie…

Bieber a fost botezat de Carl Lentz, pastorul Bisericii Hillsong, iar acum vorbeste frecvent despre credinta crestina. Cu toate acestea, inainte de convertirea sa, cantaretul a aparut pe prima pagina a ziarelor de profil pentru comportamentul sau indoielnic, consemneaza Gospel Herald.

Am fost razvratit impotriva lumii. Ma credeam mare si actionam in consecinta. Am fost un ticalos”, a declarat Bieber, referindu-se la actiunile sale din trecut.

Am crezut ca sunt foarte bun. Cand esti asa de tanar si oamenii iti spun in permanenta ca esti mare, incepi sa crezi acest lucru”, a continuat el.

Managerul lui, Scooter Braun, a confirmat sentimentele cantaretului intr-un interviu recent in New York Times, unde a declarat ca el crede ca Dumnezeu l-a salvat pe Bieber de la o moarte sigura.

Dupa ce am vazut ca o luase in directia gresita, am avut numeroase discutii cu el. Am incercat sa-l protejez de lucrurile rele care i-ar fi ruinat viata”.

Nu e o coincidenta faptul ca ultimul album muzical al lui Justin Bieber se numeste Scop. „Realizasem ca mi-am pierdut scopul din viata mea”, recunoaste cantaretul. Dar acum l-am gasit si vreau sa aduc aceasta speranta oamenilor si sa le spun: Nu va pierdeti telul in viata, sau poate nu l-ati gasit. Cautati-l pentru ca scopul e foarte important.

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.