114880Actorul american Jim Caviezel, cunoscut pentru rolul lui Iisus Hristos din filmul ”Patimile lui Hristos”, este unul dintre cei mai vocali activisti anti avort.

Intr-unul dintre discursurile electrizante pe care le-a sustinut in diverse colturi ale SUA, Caviezel a spus ca avortul este ”un pacat urias” in America si spera ca Dumnezeu sa se indure de femeile care recurg la aceasta crima.

”Multi oameni sunt parte a acestui pacat urias in aceasta tara”, a afirmat actorul american, catolic fervent, intr-unul din discursurile rostite in fata congregatiei Rock Church, conform site-ului Christianpost.com.

”Unii dintre voi ati apelat la aceasta practica, a avortului. Unii dintre cei aflati aici, femei si barbati, ati comis adulter. Unii au comis crime. Chiar daca unii dintre voi nu ati facut avorturi, ati platit pentru asta, deci ati contribuit la astfel de crime. Multi oameni sunt parte a acestui pacat urias in aceasta tara…”, a spus actorul care, in 2004, sub regia lui Mel Gibson, a transpus pe ecrane ”Patimile lui Hristos”.

Caviezel nu se limiteaza doar la discursuri pro viata, militand impotriva avortului. Alaturi de sotia sa, Kerry, actorul a adoptat doi copii cu grave probleme de sanatate, o fetita si un baiat, ambii diagnosticati cu tumoare la creier.

Sursa: activenews.ro

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.