Articole

Iranul vede mareata lucrare a lui Dumnezeu

Iranul vede mareata lucrare a lui Dumnezeu, a declarat un misionar local. Acesta a organizat o mobilizare evanghelistica majora in Iran, in timpul pandemiei Covid-19.

Natiunea islamica este puternic afectata de evenimentele recente care au avut loc. O invazie de lacuste a afectat agricultura, iar un cutremur a zguduit Teheranul. Acum, pandemia Covid-19, a facut din Iran una din cele mai afectate tari.

Potrivit misionarului si directorului „Global Catalytic Ministries„, (care din motive de securitate este numit „fratele M”, declara: „Cifrele raportate de guvernul iranian despre Covid-19, sunt micsorate”.

„Tara are peste 82 de milioane de locuitori. Covid-19 ne-a lovit devreme si grav. Singurul lucru pe care il pot spune este ca rapoartele guvernul iranian sunt semnificativ reduse. (Au fost consemnate 450.000 de cazuri de Covid-19 si 26.000 de decese).

Cu toate acestea, misionarul a declarat ca Biserica subterana a Iranului s-a mobilizat 42 de zile. In tot acest timp oamenii au postit si s-au rugat. In mijlocul acestor evenimente haotice, ei au cerut ajutor de la Dumnezeu.

El a subliniat ca in mijlocul loviturilor suferite, natiunea sa trebuie sa ramana concentrata asupra Celui care poate indica cu adevarat calea.

„Steaua care lumineaza cerul nostru este Iisus. Timpul si energia noastra trebuie folosite pentru a-i conduce pe oameni catre Hristos”.

Misionarul si-a continuat povestea, amintind ca Dumnezeu face lucruri marete in Iran.

„Se intampla lucruri incredibile in Iran, pentru iranieni, prin puterea Duhului Sfant. Si nu avem libertatea care exista in tari precum Statele Unite!

Dar va voi spune un lucru: vom invinge regimul islamic iranian. Stiti de ce? Pentru ca Duhul Sfant e deasupra persecutiei.

Trebuie sa induram ca ucenici ai lui Iisus in Iran. Evanghelia ne strabate tara si se raspandeste cu mai multa forta si putere decat Covid-19!”

Foto: signsofthelastdays.org

Afirmativ.com

Recent Posts

Lectii de nutritie din Biblie

Lectii de nutritie din Biblie Nutritia ocupa un loc central in spatiul public in ultimii…

o zi ago

Cazare în Sebeș – Hotel Leul de Aur

Cazare în Sebeș - Hotel Leul de Aur Trecând prin Sebeș este imposibil să nu…

2 zile ago

Fosele septice Eco Vera

Fosele septice Eco Vera Persoanele care locuiesc la casă în zonele unde nu există canalizare…

4 zile ago

Proiecte de case

Proiecte de case Orice persoană își dorește să aibă propria sa locuință. Fie că este…

6 zile ago

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish

Șase lucruri pe care le-am învățat de la Amish 1. Fii atent la ceea ce…

o săptămână ago

Șosete de calitate pentru femei

Șosete de calitate pentru femei Ne-am obișnuit cu diverși comercianți care vând șosete pe marginea…

o săptămână ago