Vrajmasul amageste oamenii dandu-se drept Iisus (video)

Vrajmasul amageste oamenii dandu-se drept Iisus (video)

Vrajmasul amageste oamenii dandu-se drept Iisus

El a sezut jos pe Muntele Maslinilor.Si ucenicii Lui au venit la El la o parte si I-au zis: „Spune-ne, cand se vor intampla aceste lucruri? Si care va fi semnul venirii Tale si al sfarsitului veacului acestuia?” Drept raspuns, Iisus le-a zis: „Bagati de seama sa nu va insele cineva. Fiindca vor veni multi in Numele Meu si vor zice:„Eu sunt Hristosul!” si vor insela pe multi. (Matei 24: 3-5)

Intotdeauna teoriile conspirationiste au atras multimile, generand pareri impartite intre adeptii si contestatarii acestora.

Unii cred ca ele sunt reale si reprezinta veritabile semnale de alarma in legatura cu evenimentele care sunt descrise si care ne vor afecta in mod direct.

Altii dimpotriva, bagatelizeaza si aduc in derizoriu ideile, concluzionand ca sunt fabulatii sau scenarii puse la cale de oameni fie bolnavi mental (paranoici), fie de agenti speciali al caror unic scop este acela de a produce teama si dezordine in societate.

Una din ultimele teorii conspirationiste care este vehiculata in momentul de fata si care are legatura cu tot ceea ce se intampla pe planeta noastra, este “Proiectul Raza Albastra (Project Blue Beam)”.

Proiectul Raza Albastra

Potrivit The controversial files, in viziunea adeptilor teoriilor conspiratiei, proiectul Raza Albastra este considerat a fi continuarea a doua experimente mai vechi, denumite Philadelphia si Montauk, iar planul pus la punct de initiatorii “Blue Beam” este legat de manipularea omenirii in legatura cu revenirea lui Iisus pe Pamant, asa cum sustine profetia din cartea Apocalipsei.

Manipularea si efectiv mintirea omenirii ar urma sa se produca in 4 etape.Prima etapa este centrata pe mistificarea majoritatii cunostintelor arheologice. Vor “aparea” numeroase cutremure in diferite locuri de pe planeta. Acestea, “ca prin minune vor scoate la iveala” diferite obiecte, documente si alte lucruri care sa justifice minciuna.

Falsificarea este facuta cu scopul de a face intreaga omenire sa creada ca a inteles eronat religia de-a lungul timpului.A doua si a treia etapa a proiectului presupun organizarea unui spectacol holografic gigantic (prin intermediul unor sateliti speciali si a unor lasere de mare putere), proiectat pe cer si vizibil pe intreaga planeta, care va simula venirea lui “mesia”.

Acest “spectacol” va fi realizat cu ajutorul unor computere performante, care vor coordona evenimentul si prin intermediul unor sateliti geostationari (care vor emite semnale LF, VLF si ELF – joasa, foarte joasa si extrem de joasa frecventa) si a unor lasere de mare putere care vor proiecta holograme 3D, avand drept ecran pelicula de sodiu din atmosfera, care inconjoara pamantul la o inaltime de circa 100 km.Astfel, simularea vizuala si semnalele auditive, vor parea ca provin din profunzimile spatiului, ceea ce ii va face pe adeptii diferitelor religii sa creada ca sunt martorii mult promisei intoarceri a lui Mesia. Proiectia lui Iisus le va face o mare revelatie.

Diabolicul plan

Le va spune ca diversele scripturi sunt false si ca vechile religii sunt responsabile pentru tot raul de pe planeta. De aceea ele trebuie abolite pentru a lasa locul unei noi religii care va fi condusa de el. Unicul ”dumnezeu” pe care il pot vedea cu ochii lor si auzi cu urechile lor. Diabolicul plan preconizeaza ca in urma acestei aparitii se va produce o mare dezordine sociala, in care numerosi fanatici sustinatori ai dogmei unei religii se vor ridica impotriva altor nenumarati sustinatori fanatici ai dogmei altor religii.

Se doreste astfel generarea unor conflicte cum nu s-au mai vazut pana acum. Pare de domeniul fanteziei, dar mijloacele necesare pentru a realiza aceasta operatiune exista deja.

In fine, cea de-a patra etapa a proiectului Raza Albastra, include controlul total (fizic si mental) asupra planetei. In vederea atingerii acestei etape se va simula o invazie extraterestra in marile orase ale lumii.

Se mizeaza pe faptul ca tarile care detin armament nuclear il vor utiliza pentru a se apara de acest pericol, devenind apoi total vulnerabile fata de adevaratul atac, ce va fi realizat ulterior de initiatorii care au finantat din umbra acest plan.

Real sau nu, proiectul ar putea fi pus in practica de niste minti diabolice, avand un scop bine determinat. De a manipula omenirea inca o data.

Chiar si ca simplu scenariu, aceasta varianta ne arata inca o data in plus ca multimile sunt foarte usor de manipulat, caracterizandu-se asa cum sustine si Gustave le Bon, prin cote inalte de sugestibilitate si credulitate.

Mai citeste si:

Afirmatiile unor personalitati despre Iisus Hristos

Maretia celor 7 afirmatii rostite de Isus pe cruce

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.