Read Time:4 Minute, 34 Second

Invazia Ucrainei: evenimentele globale vor escalada rapid

La fel ca mulți dintre voi, am urmărit și eu înfiorătoarea invazie a Ucrainei de către Rusia. Sunt foarte supărat pe ruși deoarece au ales să invadeze toată țara; pentru că acum s-a trecut o linie care nu va putea fi depășită niciodată. De acum încolo, vom auzi despre război, vești despre război și inevitabil un număr mare de oameni, vor muri.

În viitor, unii istorici, privind retrospective, ar putea să considere că viitoarea invazie chineză a Taiwanului a marcat începutul celui de-al treilea război mondia, în timp ce alții ar putea indica viitorul conflict dintre Israel și Iran.

Dar, eu cred că 23 februarie 2022 a fost începutul celui de-al treilea război mondial și de-acum, lumea nu va mai fi la fel.

Întrucât majoritatea dintre voi ați urmărit îndeaproape știrile despre război, nu voi repeta aici faptele care au dus la acest conflict. Rușii obțin victorie după victorie și se pare că bătălia pentru Ucraina s-ar putea termina în câteva zile.

Dar odată ce bătălia pentru Ucraina se va încheia, va începe adevăratul război.

Iată câteva observații despre noul război mondial care tocmai a debutat în Ucraina…

1 După ce Rusia a invadat Ucraina, orice speranță de pace între Statele Unite și Rusia a dispărut pentru totdeauna.

2 Conflictul dintre cele două națiuni (Rusia și SUA) va continua până când una sau cealaltă va fi învinsă total.

3 Ambele părți dețin arme nucleare și este doar o chestiune de timp până când cineva decide să le folosească.

4 De fapt, în timp ce a lansat invazia Ucrainei, Vladimir Putin a avertizat alte țări că ar putea folosi arme nucleare împotriva lor dacă ar încerca să intervină.

5 SUA, ucrainenii și rușii ne-au mințit și continuă să ne mintă.

6 Ar trebui să fim cu toții foarte supărați pe Vladimir Putin. Atunci când a lansat o invazie completă a Ucrainei, el a distrus complet ultima speranță pe care o avea lumea pentru pace. Dacă ar fi invadat doar Donețk și Lugansk, ar fi existat încă posibilitatea unei soluții diplomatice.

7 Joe Biden spune că se gândește să lovească Rusia cu cel mai mare atac cibernetic din istorie. Asta ar fi un act de război.

8 Dacă SUA lansează un atac cibernetic împotriva Rusiei, aceasta poate riposta cu un atac cibernetic propriu, iar americanii sunt extrem de vulnerabili.

9 Cred că Volodymyr Zelensky este poate cel mai prost șef de stat pe care l-am văzut vreodată.

10 Zelensky a jucat la cacealma, deși rușii știau foarte bine că blufează. Acum își va pierde toată țara.

12 Se pare că Zelensky credea de fapt că Statele Unite și alte puteri occidentale îi vin în ajutor dacă rușii aleg invazia.

13 Biden și acoliții lui aveau un plan (personal) pentru Ucraina, iar acel plan a eșuat dramatic pentru el

14 În această etapă, cred că administrația Biden va încerca să întoarcă restul lumii împotriva rușilor și va încerca să îi sufoce economic. Dar asta nu va funcționa, deoarece Rusia se poate auto-susține cu alimente, energie și alte produse esențiale, iar Putin a semnat și acorduri comerciale diverse cu China.

15 Nu cred că Putin ar fi făcut această mișcare dacă nu ar fi avut o înțelegere de culise cu China. Chinezii le permit rușilor să invadeze Ucraina, dar în schimb cred că există un acord ca rușii să sprijine China atunci când chinezii vor invada în cele din urmă Taiwan-ul.
16 Acum când chinezii au văzut cât de slab au reacționat puterile occidentale la invazia Ucrainei, se gândesc că o invazie a Taiwanului ar putea fi mai facilă.

17 Dacă chinezii decid să acționeze, aproape sigur o vor face în mandatul lui Biden.

18 Putin nu este atât de inteligent pe cât credeam că este. El va câștiga bătălia pentru Ucraina, dar de-acum țara sa nu va mai avea niciodată relații bune cu națiunile occidentale.

19 Criza energetică globală se va agrava. Rusia exportă o cantitate imensă de energie, iar națiunile europene sunt dependente de aceasta. Acest conflict amenință să dislocheze fluxul de energie globală într-o măsură nemaivăzută de la al Doilea Război Mondial.

20 Mulți au avertizat că retragerea dezastruoasă a SUA din Afganistan i-ar încuraja pe ruși să se miște împotriva Ucrainei. Cei care au emis astfel de avertismente au dovedit că au avut dreptate.

21 Armata SUA este în cea mai proastă stare pe care am văzut-o vreodată în viața mea. În acest moment, armata americană nu este deloc pregătită să lupte cu rușii sau cu oricine altcineva.

22 Mulți oameni din armata SUA îl critică pe ex-președintele Trump. Dar chiar și Trump a înțeles că nu este un lucru bun să te încurci cu rușii. Dacă rușii nu au ceva cu tine, cel mai bun lucru este să-i lași în pace.

De-a lungul istoriei, cei care au ales să se lupte cu Rusia au ajuns să regrete. Rușii vor face tot ce este necesar pentru a câștiga și sunt absolut nemiloși.

Sper că mulți încep să înțeleagă gravitatea situației cu care ne confruntăm. De ani de zile, am avertizat fără încetare că se apropie războiul cu Rusia, iar acum acesta este aproape.

Nu cred că se mai poate face ceva, pentru că al treilea război mondial a început deja.

De-acum încolo, evenimentele globale vor escalada rapid. Vă încurajez pe toți să vă pregătiți în consecință.

Autor: Michael Snyder

Sursa

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Războiul din Ucraina distruge vieți nevinovate Previous post Războiul din Ucraina distruge vieți nevinovate
Cele 10 strategii de manipulare din Next post Cele 10 strategii de manipulare din mass-media