Read Time:1 Minute, 4 Second

Intrati in reteaua lui Isus. Cultivarea eu-lui bantuie retelele sociale, imoralitatea este dusa la extreme. Am scris un devotional anterior despre pericolele care circula pe internet, in special pentru copiii nostri. Cum vad eu scaparea?

Evident ca la Dumnezeu. Ne putem crea o retea conectata la Domnul Isus, interceptata de ingerii buni si inspirata de Duhul Sfant. Ea poate fi accesata de fratii in credinta, cu logo-ul dragostei, al faptelor bune, care sa culmineze cu partasia reala, venind la Biserica.

Diavolul e disperat si foloseste toate mijloacele ca sa ne indeparteze de Domnul nostru iubitor, Isus Hristos. Fara a ramane langa El, n-avem nici o sansa sa rezistam avalanselor de ispite. Nu cred ca cineva nu se poate lipsi de avalansa retelelor sociale, indiferent de scuzele si argumentele pe care le-ar putea aduce.

Domnul Isus ne invita sa venim la El, multitudinea de comunicari cu necunoscuti si asa-zisele prietenii de pe internet nu aduc linistea si pacea sufleteasca nici pe departe.

Sa iesim din acel babilon virtual, ca sa nu fim la un moment dat partasi ai acelor lucruri necurate, aducatoare de moarte. Sa avem grija in special de copiii nostri, familia are un rol primordial in educatia lor morala.

Domnul sa ne ajute pe toti in aceasta lupta!

Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleepy
Sleepy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

O lacrima Previous post O lacrima
Mai sus de oameni Next post Mai sus de oameni