Intr-un singur Sabat, 1356 de suflete din Kenya au spus ”Da” Mantuitorului

rsz_briefs-kenya2Adventistii de ziua a saptea cred cu tarie in botez, prin acesta marturisind credinta in moartea si invierea lui Isus Hristos. Botezul reprezinta o marturie privind moartea fata de pacat si hotararea de a umbla intr-o viata noua, recunoasterea lui Hristos ca Domn şi Mantuitor, devenind poporul Lui si fiind primiti ca membri de catre biserica Sa. Botezul este de asemenea un simbol al unirii cu Hristos, al iertarii pacatelor si al primirii Duhului Sfant.

O initiativa care se desfasoara anual la University of Eastern Africa din Baraton (UEAB) si coordonata de Biserica Adventista de Ziua a Saptea, a dus la botezul a 1.356 de tineri intr-o singura zi.

Mai mult de 5.000 de persoane s-au strans in campusul universitar pentru a asista la botezul a 1356 persoane in ziua de Sabat, 31 mai, a declarat Dani Harelimana, vicecancelar in cadrul Universitatii si totodata un participant activ in programul „Outreach”, relateaza Adventist Review.

„Este o experienta spirituala foarte incurajatoare pentru aceia dintre noi care participa intr-un fel sau altul. Cu mijloace modeste si oameni putini, Duhul Sfant realizeaza lucruri mari.”

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.