Interventie divina? Un bolovan se prabuseste la cativa centimetri de o biserica, fara sa o atinga (Video)

Interventie divina? Un bolovan se prabuseste la cativa centimetri de o biserica, fara sa o atinga (Video)

1In Biblie, ca si in viata de zi cu zi, sunt relatate numeroase cazuri de interventie divina. Probabil ca multi oameni nu cred in manifestarile miraculoase si atribuite Dumnezeului cel Atotputernic, dar un material incarcat recent pe o retea media sociala, a pus pe ganduri multi oameni.

In materialul postat pe YouTube se poate vedea cum un bolovan imens se rostogoleste amenintator spre o cladire din Massachusetts. El s-a oprit dintr-o data la foarte mica distanta de cladire.
2Potrivit unui post local de televiziune, bolovanul ar fi provenit de la o explozie pe care muncitorii in constructii o provocasera pe un teren apropiat bisericii. Pastorul bisericii, Rick LeClair, a declarat urmatoarele: “Eram in apropiere si am vazut bolovanul rostogolindu-se. Am vazut ca se indrepta spre biserica si m-am gandit ca o s-o distruga. Bolovanul era imens si cred ca avea vreo 20 de tone. Gandul mi s-a indreptat catre Dumnezeu si am zis sa faca dupa voia Lui… Bolovanul s-a oprit la vreo 12 cm de zidul bisericii”. Pastorul crede ca ceea ce s-a intamplat este o interventie divina, dar sustine ca Dumnezeu a vrut sa-l avertizeze in acest mod despre ceva care nu-I este pe plac.

Sursa: The Blaze

Afirmativ.com

Afirmativ.com

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.